Luk

Udvisning kostede dyrt for Rønnow og co.

| Bundesliga | 0 kommentarer

Frankfurt kom foran i mandagens udekamp mod Mainz, men et direkte rødt kort var medvirkende til, at Frederik Rønnow lukkede to mål ind i anden halvleg, så Mainz vandt 2-1.

Frankfurt skulle mandag forsøge at følge op på torsdagens sejr over Arsenal i Europa League, da Mainz ventede på udebane, og igen var Frederik Rønnow på kassen fra start.

I Bundesliga-sammenhæng jagtede Frankfurt oprejsning, da de seneste top kampe havde resultereret i nul point, men Rønnow og co. fik en fin start.

Efter knap 35 minutter gjorde Martin Hinteregger det nemlig til 1-0 til gæsterne efter et hjørnespark, men kort før pausen blev Frankfurts chancer forværret markant.

Her trak Dominik Kohr nemlig i nødbremsen for at stoppe en hurtig Mainz-omstilling, og det gav midtbanespilleren direkte rødt kort.

Derfor gik Frankfurt til pause med en kneben føring, men samtidig med en stor bekymring i form af udvisningen.

Mainz skulle bare bruge fem minutter af anden halvleg på at udnytte overtallet.

I det 50. minut forlængede Karim Onisiwo nemlig en flad bold ind i mål bag Frederik Rønnow, og så var der bragt balance i regnskabet.

Endnu bedre blev det for Mainz små 20 minutter senere, da Adam Szalai dukkede op midt for mål og sendte hjemmeholdet foran 2-1.

Begge hold skabte chancer til yderligere mål, men hverken Djibril Sow fra Frankfurt eller Mainz-svenskeren Robin Quaison havde den afgørende skarphed.

Derfor sluttede det med en smal sejr til Mainz, som med de tre point tager et skridt væk fra nedrykningsstregen til 12.-pladsen.

Frankfurt er tier og har nu tabt tre Bundesliga-kampe i træk.


Af Martin Schmidt
Søndag 8. december