Luk

Udvisning satte gang i topholdet NFC

| 2. Division | 3 kommentarer

Infoboks

AB Tårnby - Nykøbing FC 1-3
2. Division Gruppe 2
28' 1-0 Sebastian Segali
60' 1-0 Jetmir Aslani
61' 1-1 Mathias Kristensen
78' 1-2 Jacob Egeris
84' 1-3 Mathias Kristensen

AB Tårnby var foran mod Nykøbing FC, men gæsterne kom tilbage i overtal og vandt 3-1.

Oprykkerne AB Tårnby har haft en hård start på tilværelsen i 2. Division. Senest de spillede hjemme blev de blæst ud af Brønshøj, som vandt 6-0. Et af tre nederlag i tre kampe for amagerkanerne.

Lørdag gjaldt det en ny svær opgave, da topholdet Nykøbing FC kiggede forbi. Men hjemmeholdet var ikke sådan at kue i første omgang.

Sebastian Segali bragte dem overraskende i front lige inden den halve time, og de holdt føringen mod det mere profilspækkede NFC-hold i et godt stykke tid.

Først efter en time måtte de give fortabt. Jetmar Aslani så rødt, og Mathias Kristensen udlignede på det efterfølgende straffespark.

I overtal satte nedrykkerne sig igennem og tog de tre point med hjem til Falster. Jacob Egeris sendte dem foran med 12 minutter igen, inden Mathias Kristensen cementerede sejren med sit andet mål til 3-1.

Nykøbing er dermed fortsat i spidsen for 2. Divisions Gruppe 2 med nu ti point.
 


Af Casper Baunsgaard

3 kommentarer

femmerbolden 16:41          
Sjældent set ringe 1. halvleg af NFC, der var præget af fejlafleveringer og lange bolde stort set uden adresse.
Sædvanen tro, var Claus Jensen langmodig med sine ind/udskiftninger. Koch og Lindberg havde spillet under niveau, og indskiftning af Mathias Kristensen og tilbagevendte Nicolai Jessen ændrede kampens karakter. Det manglende NFC flow i første halvleg begyndte så småt at aftage. Utroligt så hurtigt kadencen er faldet hos Falstringerne efter degraderingen til 2. division. 3 points i en langt fra mindeværdig kamp, der er plads til forbedring.
YouDontSay 20:46          
@Femmerbolden Med til historien er dog også en bane der kun er marginalt bedre end de grønne arealer i Fælledparken. Selvfølgelig lige vilkår for begge mandskaber, men når NFC vil skabe kampen og AB Tårnby blot vil stå lavt og leve på kontra, må det alt andet lige være sværere for favoritter fra Falster.

Men igen igen kommer NFC bagud, som man så det i 1. Div sidste sæson, ud af ingenting. Fuldstændig unødvendigt at komme bagud til et kommende Danmarksserie hold, der dog kæmpede bravt.

Opsummering fra i dag; elendig bane, dårlige løsninger i 1. Halvleg, men alligevel 3 pts. Og videre
femmerbolden 11:54          
Forventningerne til holdet fra Falster er store. Tilværelsen i landets 1. division skabte trods et langt fra godt spillende forsvar respekt i den danske fodboldverden. Er man i tvivl kan man spørge i VB, EfB eller VFF. Når Gehrt supplerede venstresiden der i forvejen var besat med Pleidrup og Christensen, måtte mange en forsvarsspiller løbe forgæves i hurtige et/to kombinationer. Offensiv teknisk fodbold som NFC konceptet er gennemsyret af. Ikke altid resultatmæssigt tilfredsstillende, men æstetisk fornøjelse for de fremmødte. Kritikken var naturligvis: Hvad hjælper det der spilles flot fodbold, når der ikke kommer de forventede point`s i tabellen. I dag kommer der point`s i tabellen, men min overværelse af indtil videre 4 kampe, heraf 3 i turneringen har ikke bragt minder frem om NFC konceptet .
Det er 2. division, 4 back kæden synes at have styr på tingene, og Christensen, Gehrt og Pleidrup kan spille teknisk fodbold på en æggebakke. En del tyder på at opholdet i landets 2. division bliver af kort varighed.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober