Luk

Udvist VFF-helt: Silkeborg lavede et par mord

| 1. Division | 3 kommentarer

Infoboks

Viborg FF - Silkeborg 1-0
1. division
9' 1-0 Jakob Bonde
90' 1-0 Jakob Bonde

Jakob Bonde er ikke helt enig i sin udvisning mod Silkeborg, som ifølge Viborg-målscoreren lavede et par mord i løbet af kampen, der burde have resulteret i udvisning.

Lokalrivalerne fra Viborg og Silkeborg krydsede torsdag aften klinger i 1. divisions topkamp, og her trak de grønblusede det længste strå med en 1-0-sejr.

Målet scorede Jakob Bonde tidligt i kampen, men den målfarlige Viborg-mand fik ikke lov at spille kampen færdig, da han blev præsenteret for sit andet gule kort til sidst.

Bonde mener ikke, at udvisningen var klokkeklar, og han oplevede desuden, at Silkeborg begik et par hårde forseelser, som godt kunne være blevet straffet med det røde kort.

- Der var mange kort. Mit første kort var fint nok, for jeg bremsede en omstilling. Det sidste kort ved jeg sgu ikke. Det var det lidt dårligt touch fra min side, der gjorde, at jeg havnede i den situation, og det må ikke ske.

- Men jeg synes, det var kamp om bolden, og det takserede han så til et gult. Jeg synes, der blev lavet et par mord herude på siden også, som måske skulle have givet en anden farve kort til dem, men sådan er det, siger Jakob Bonde til Viborgs hjemmeside.

Stort forspring

Med sejren er Viborg hele otte point foran Silkeborg i toppen af 1. division, hvilket naturligvis glæder Jakob Bonde, som dog ikke var lige så tilfreds med præstationen hele vejen igennem.

- Det var en meget vigtig sejr og yderligere tre point. Det er skønt. Første halvleg spillede vi ikke, som vi gerne vil, og blev presset langt tilbage. Vi var vel heldige at gå til pause med en føring. Patrik Gunnarsson stod fremragende dernede, hvilket han gjorde hele kampen igennem.

- Vi var lidt heldige at komme til pause med 1-0, men jeg synes, vi gjorde det lidt bedre i anden halvleg. Vi spillede stadig ikke helt, som vi gerne vil, men vi fightede rigtig fint og fik sat spillet engang imellem.

- Det var ikke den bedste kamp, men vi fik tre point og holdt clean sheet, og det var fedt, siger Jakob Bonde.

Viborgs næste kamp i 1. division er en udekamp mod Fremad Amager, som altså bliver uden karantæneramte Jakob Bonde.


Af Martin Schmidt
Lørdag 23. januar