Luk

UEFA åbner sager mod Super League-klubber

| International | 55 kommentarer

Infoboks

UEFA meddeler tirsdag aften, at organisationen har åbnet disciplinærsager mod de tre tilbageværende storklubber i det omdiskuterede Super League-projekt.

Størstedelen af de 12 klubber, som var med i oprettelsen af Super League-projektet har allerede trukket sig fra projektet igen, men tre klubber vil ikke give slip på udbryderligaen.

Derfor meddeler UEFA nu, at der bliver åbnet disciplinærsager mod de tre tilbageværende klubber, som er Real Madrid, FC Barcelona og Juventus.

- Efter en undersøgelse foretaget af UEFA's disciplinærkomité (UEFA Ethics and Disciplinary Inspectors, red.), i forbindelse med det såkaldte Super League-projekt er der indledt disciplinærsager mod Real Madrid CF, FC Barcelona og Juventus FC for en mulig overtrædelse af UEFAs lovgrundlag, skriver UEFA i et officielt statement tirsdag aften.

Tidligere har UEFA været fremme med trusler til de tre klubber, hvor yderste konsekvens kan være udelukkelse fra Champions League, hvis de ikke giver slip på planerne om den nye liga.


Af Krister Olsen

55 kommentarer

JuveFC 22:33          
en mulig overtrædelse af UEFAs lovgrundlag

Hmmm har alle 12 klubber ikke lavet den overtrædelse i det øjeblik de blev enige om Super League? skandaløst kun at straffe 3 af klubberne
Yay 22:36          
Findes der ikke også regler mod monopol?
Liv'pool 22:42          
@Juve
Det er jo ikke tre tilfældigt udvalgte klubber.
JuveFC 22:44          
Alle 12 klubber har lavet den overtrædelse også Liverpool, så alle 12 klubber skal selvfølgelig have samme straf, alt andet vil være skandaløst
nappey 22:46          
Hmm gad vide om JuveFC er biased i den her diskussion, jeg er ikke helt sikker.
MKilgallon 22:46          
Giv nu bare alle 12 klubber 5 års karantæne fra de europæiske turneringer.
Tirsdag 15. juni
Mandag 14. juni