Luk

UEFA-chef booster Liverpools titel-drømme

| Premier League | 36 kommentarer

Infoboks

Everton - Liverpool
Premier League (21/06)
NordicBet 4,55 4,10 1,78
YouBet 4,60 4,05 1,77

Liverpool skal nok blive engelsk mester enten på banen eller på skrivebordet, vurderer UEFA's præsident, Aleksander Ceferin.

Liverpool var blot to sejre fra at sikre det engelske mesterskab, før Premier League blev suspenderet på grund af coronavirus.

Merseyside-klubben skal dog nok få mesterskabet på den ene eller anden måde, vurderer UEFA-præsident Aleksander Ceferin.

- Jeg kan ikke se, hvordan Liverpool ikke kan få titlen. Hvis Premier League begynder igen, vil Liverpool højst sandsynligt vinde titlen, siger Ceferin ifølge Express.

- Teoretisk er det ikke ovre, men i praksis er Liverpool meget tæt på. Hvis kampene alligevel ikke skulle spilles, er vi stadig nødt til at finde en måde at erklære de endelige resultater på, at finde en mester.

- Og jeg kan ikke se - jeg kan ikke forestille mig et scenarie - hvor mesteren ikke vil blive Liverpool.

- Jeg forstår, hvis fansene bliver skuffede, hvis det sker på et tomt stadion eller et skrivebord, men jeg tror, de får titlen på den ene eller anden måde, siger UEFA-præsidenten.

Liverpool har 25 point ned til de forsvarende engelske mestre Manchester City.


Af Sara Margren

36 kommentarer

tdh 10:06          
Liverpool ER mestrene.
DetSmukkeSpil 10:11          
Måske har jeg ikke fulgt debatten ordentligt men jeg forstår ikke, at man ikke - hvis ligaerne ikke kan spilles færdige - gør det oplagt nemmeste og mest fair: lader den nuværende stilling afgøre hvem der er mester, nedrykker etc.
Der kan sikkert rejses massere af indvendinger, for løsningen vil have klare vindere og tabere, men hvilken model er mere rimelig?
Jake4 10:11          
Dejligt at høre.
BryanFury 10:16          
Der kan sikkert rejses massere af indvendinger, for løsningen vil have klare vindere og tabere, men hvilken model er mere rimelig?
De fleste andre vil jeg påstå. Det er da helt hul i hovedet af afslutte en sæson hvor nogle af holdene har spiller færre kampe end dem der ligger højere i tabellen. Prøv at fortæl Aston Villa det er er den mest fair løsning...
Poor Scouser Tommy 10:21          
Den eneste fair måde at afgøre tingene på er selvsagt at spille turneringen færdig. En fodboldkamp/-turnering kan ikke afgøres fair på et skrivebord. Det er ligesom ikke der, spillet spilles. Kun klubber, der hverken kan nå det ene eller det andet, vil få en fair behandling i det scenarie.
JKC 10:31          
Giv alle holdene 3 point for manglende kampe. Dem der ligger under stregen nu ville alligevel med stor sandsynlighed ligge der ved afslutningen.
Clemme_ 10:31          
At Liverpool bliver mestre på den ene eller anden måde, bør der ikke være tvivl om.
Udfordringen er langt mere omkring CL og EL pladserne samt ikke mindst nedrykning.
Lørdag 6. juni