Luk

UEFA-fejl: Dansk U21-træning blev lækket

| EM U21 | 12 kommentarer
UEFA-fejl: Dansk U21-træning blev lækket
Foto: Getty Images

UEFA kom til at lægge hele det danske U21-landsholds lukkede træning ud på den del af sin hjemmeside, som alle deltagerne ved U21-EM har adgang til.

Da det danske U21-landshold søndag var i gang med sin sidste træning, var der lukket for pressen, så følsomme oplysninger om startopstilling, dødbolde og den slags ikke kunne slippe ud – det gjorde de bare alligevel.

UEFA kom nemlig til at lægge en video af hele træningen ud på sin hjemmeside, bekræfter DBU's talentudviklingschef, Flemming Berg, over for tipsbladet.dk.

Delegationen fra Danmarks første EM-modstander Tyskland opdagede, at videoen lå på en del af UEFA's hjemmeside, som EM-deltagerne har adgang til og meddelte UEFA, at videoen lå der.

Det fortæller Flemming Berg.

- Vi får et opkald fra den tyske delegation, for videoen skal selvfølgelig ikke ligge der. Samtidig fortæller tyskerne, at den tyske træner har gjort det klart for sin stab, at ingen skal se den træning.

- Det er vi godt tilfredse med; det er godt, de retter henvendelse til os. Men vi er selvfølgelig ikke tilfredse med, at den har været tilgængelig, siger Flemming Berg til tipsbladet.dk.

Niels Frederiksen blev desuden selv underrettet af Tysklands landstræner Stefan Kuntz.

Se Brøndbys Europa League-kvalifikation Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

12 kommentarer

ChelseaFCFan 19:49          
Sympatisk af den tyske træner.
Gudsbenådet Gøgler 19:51          
Det kan virke naivt at stole på, at modstanderne ikke har luret træningen, selvom de siger det. Det er dog tyskere. Vi føler, vi kan stole på tyskerne. Havde det været en sydeuropæisk eller østeuropæisk nation, så havde det nok været noget andet.
RaZZ87 19:52          
Dumt og uprofessionelt af UEFA, men god stil fra tyskernes side. De plejer at have sportsånden i orden, så jeg stoler personligt på, at de ikke udnytter UEFA´s bommert.
Altid Ret 19:56          
Og hvis der er noget historien har lært os, så er det at man absolut godt kan stole på tyskere.
orfeopataro 19:57          
Hvorfor er hele træningen blevet filmet?
Dougan 19:58          
[i]Vi føler, vi kan stole på tyskerne. Havde det været en sydeuropæisk eller østeuropæisk nation, så havde det nok været noget andet.[/i]

-taler vi her om fordomme?
Gudsbenådet Gøgler 20:07          
-taler vi her om fordomme?
Ja. Flere havde nok rynket på næsen, hvis serberne forsikrede os om, at de ikke ville udnytte den tilgængelige information. Fordomme, erfaring, forskel i mentalitet, kald det hvad du vil.
Onsdag 17. juli
Tirsdag 16. juli