Luk

UEFA håber på 24.000 tilskuere til EM i Parken

| EM | 6 kommentarer

Infoboks

Chefen for sommerens EM-slutrunde mener, at det er berettiget at tro, at der tillades mindst 18.000-20.000 tilskuere til EM i Parken. Håbet er 24.000 hos UEFA.

Kulturminister Joy Mogensen garanterede for nylig 12.000 tilskuere til de kommende EM-kampe i Danmarks nationalarena, men antallet kan blive langt større.

Hos det europæiske fodboldforbund, UEFA, er der både et håb og en tro på, at der kan komme flere tusinde ekstra tilskuere i Parken, når Danmark møder Finland, Belgien og Rusland, samt der bliver spillet en ottendedelsfinale.

Det oplyser Martin Kallen, der er UEFA’s administrerende chef for EURO 2020, til TV3 Sport.

- I betragtning af den måde, Danmark har håndteret pandemien på, og den gode test-strategi, der er lagt, føler vi at have en berettiget tro på, at der tillades mindst 18.000-20.000 tilskuere.

- Der er jo mere end to måneder til den første kamp. Vi har endda et håb om en dækningsprocent på 60; det vil sige omkring 24.000 tilskuere, udtaler Martin Kallen til TV3 Sport.

UEFA kommer til at analysere situationen frem til den 19. april og derefter offentliggøre en plan for samtlige 12 værtsbyer, hvor der også vil blive oplyst nærmere omkring fordelingen af billetterne.


Af Martin Schmidt

6 kommentarer

Team US Postal 11:05          
Med mange vaccinerede, vaccinepas, testning mm. bør det simpelthen også være muligt. Især fordi det er udenfor, der er klare retningslinjer og selvfølgelig fordi EM har og skal have særstatus. I min verden bør der også kunne være fuldt hus, men det er nok desværre for meget at bede om.
Tropico 11:08          
Problemet er jo, at ministeren hedder Joy Mogensen. Hun gør ikke andet end at modarbejde dansk kulturliv, så man skal nok ikke sætte sig op efter mere en 10%
Fynbo69 11:20          
ja hun er ikke sit ministerie værdigt.
Total usynlig og på ingen måde løsningsorienteret.

Hun retter bare ind efter Mette Frederiksen
Bobby Wrenøe 13:53          
Ja hvorfor ikke gøre det lækkert?

Krav: Alle udenlandske tilskuere (pånær modstander holdets) skal være vaccinerede for at få indrejse og adgang til Parken. Deruover så skal alle danske tilskuere så fremvise corona pas jf danske regler. Enkelte afsnit kan af Joy Mogensen udpeges til VIP afsnit, hvor regeringen/DBU kan "invitere" et dertil passende antal ikke vaccinerede UEFA repræsentanter/sponsorer

Udeholdets 5000 tilskuere kan få indrejse dagen før kamp med frisk test/vaccine gennemført. Yderligere test vil være påbudt ved ankomst til Parken.

Alle (udenlandske) med billet og ikke har vaccine kan UEFA tilbagekøbe billetten og herefter sælge på billetnet (e.l.) og rest sælges ved Parken.
Cruzan 17:36          
Selvfølgelig håber UEFA på så mange pladser som muligt. De har jo kravet om 43 % af kapaciteten, dermed også flere penge i kassen.

At det så bare betyder at flere af pladserne går til UEFA-folk og sponsorer er et tab for de ægte fodboldfans. EM denne gang bliver ikke for folket men for UEFA.
Nightmaremoon99 12:25          
"ja hun er ikke sit ministerie værdigt."

Hun er ikke engang sit ejet navn værdig
Hun bringer ihvertfald ikke meget joy til befolkningen
Søndag 18. april