Luk

UEFA-præsident: FFP skal moderniseres

| International | 23 kommentarer

Infoboks

UEFA's præsident Aleksandar Ceferin vil modernisere Financial Fair Play efter Manchester Citys ankesag. 

Financial Fair Play blev indført i 2011, og det trænger derfor til at blive moderniseret ifølge UEFA's præsident, Aleksandar Ceferin. 

Senest store sag i forbindelse med Financial Fair Play var Manchester City, der først blev udelukket for europæisk fodbold, men siden ankede og slap for udelukkelse. 

Den sag er en del af grunden til, at reglerne trænger til en modernisering. 

- Det handler ikke kun om denne beslutning, siger Ceferin til nyhedsbureauet AFP ifølge Ritzau.

- Financial Fair Play har været et succesfuldt værktøj, da de store tab hos de europæiske klubber næsten er væk, men vi må modernisere reglerne. Vi skal begynde at tænke over, hvor vi går hen herfra, ikke kun på grund af denne sag.

 


Af Andreas Roesen

23 kommentarer

Lasse599 22:44          
Man kunne jo starte med ikke at have en tidsfrist på!

At man kan straffes, hvis snyd/ fusk findes, uanset hvor mange år tilbage man går...!
Fali 23:09          
Den skal nedlægges for den har ikke noget effekt og nyt instans under FIFA´s regi skal iværksættes og skal absolut være politimand der 100% overvåger snyd af klubkasser og helst reagerer hurtigt og konsekvent straffer snydere...
haraltidret 23:21          
Jeg synes man bør skrotte FFP helt og aldeles. Det er alt for uigennemskueligt for de fleste. I stedet burde man indføre et generelt lønloft der skal gælde i alle europæiske ligaer. Det ville være langt nemmere at administrere og kontrollere. Alternativt kan man lade markedskræfterne råde, og lade ejerne investere frit i deres klubber/virksomheder.
Danish_Messiah 23:55          
vis der skal noget mere fair play ind på penge delen skal der max på løn samt at man kun må købe for et vist beløb lige meget om du er fck eller Man City.

samt skal den høst af unge spiller stoppes, som eksempelvis juve og chelsea køre en direkte forretning på.

det 100 gange bedre at de unge bliver i deres klub og får markant mere spille tid på et første hold end det er at ende på et eller andet ungdomshold hvor der bare er spiller der er bedre og man så kvæler den næst og 3 bedste..
Søren79 03:37          
Enig med på transfer loft og løn loft er vejen frem. Enten det eller så siger man så det lige meget og så der ingen regler.
peanuts 07:18          
problemet med et loft over løn og transfers er vel at de kommer til at blive skudt ned af EU, lidt i samme stil med Bosmandommen i sin tid, det er da muligt at alle klubberne bliver enige, men det kræver vel kun at en klub går til EU og klager
Mikkelfar54 07:58          
Der er jo lige så mange smuthuller i et lønloft som i FFP, så den del vil ingenting ændre. Det vil måske gøre det lettere for klubberne at fyre de sindssyge lønninger afsted.

Er der egentlig nogen der kan svare mig på hvorfor det ikke er en straffesag at fifle med regnskaberne som city har gjort? Det burde vel egentlig straffes andre steder end hos UEFA, især med tanke på det er aktieselskab.
Mandag 26. oktober
Søndag 25. oktober