Luk

UEFA sigter AIK, Celtic og Røde Stjerne

| International | 10 kommentarer

Infoboks

Celtic - Hibernian
Premiership (27/09)
YouBet 1,29 5,65 9,25
Oddset 1,30 5,80 8,20

UEFA har åbnet sager mod Røde Stjerne, AIK, Celtic og Royal Antwerp efter uroligheder ved de seneste kampe i de europæiske turneringer.

UEFA åbner mandag sag mod fire hold efter de seneste ugers kampe i Champions League og Europa League.

Røde Stjerne er sigtet efter 1-1-kampen mod Young Boys i Champions League-playoff'en i Serbien. Anklagerne lyder på antændelse af pyroteknik, kasteskyts, uroligheder på tribunen, upassende opførsel fra spillerne og blokerede trapper på tribunen.

AIK og Celtic sigtes begge for urolighederne i forbindelse med 1-4-kampen i Europa League-playoff'en i Sverige den 29. august. Celtic sigtes for antændelse af fyrværkeri og kasteskyts, mens AIK sigtes for blokering af trapper på tribunen.

Royal Antwerp bliver desuden sigtet efter Europa League-playoff'en mod AZ Alkmaar for blandt andet ulovlige bannere, upassende opførsel fra spillerne, uroligheder på tribunen samt kasteskyts og pyroteknik.

UEFA fælder dom i sagerne den 19. september.


Af Sara Margren

10 kommentarer

Slettet(081901190811) 17:22          
Mht. Røde Stjerne spillernes opførsel overrasker det jo ikke nogen. Det var jo det samme mod FCK. Jeg har kendt en fra Serbien gennem 5 år og han snakker altid om hvor nationalistiske de er i Serbien. Ved sgu ikke om det har noget at gøre med deres fjendtlighed overfor vesteuropæiske fodboldhold, eller det bare er en form for mindreværdskomplekser. Besynderligt er det
Bløde babser 17:26          
Røde stjerne og deres fans var et usympatisk bekendskab.
At UEFA har spottet det og måske endda kan straffe nogle af tingene er helt på sin plads. Ikke at jeg tror det ændrer noget fremadrettet.
Deres fans var jo allerede helt fremme i skoene med offerrollen samtidig med de opførste sig som idioter i København. Det jo bare vand på deres offermølle.
HerbalAttraction 17:28          
Kongen af København: Mine to bedste venner er røde stjerne fans og det er egenligt simpelt. De vil sprede "respekt"/frygt for deres fodboldklub ligemeget hvorhen de spiller. De synes det er sjovt. Begge mine venner og deres familier er opvokset i et krigshærget Serbien og disse uroligheder, er blot lidt sjov for dem.
Bløde babser 17:33          
De vil sprede "respekt"
Ingen respekt. Blot til grin.
Slettet(081901190811) 17:35          
Jeg tror med alt respekt ikke at de får hverken respekt eller at folk bliver bange for dem. Det tror jeg ikke er tilfældet. Jeg tror blot vi på disse breddegrader undre os og griner af sådan noget generelt. Det må jeg sige.
HerbalAttraction 18:25          
Jeg vil lige tilslutte mig og sige at jeg selvfølgelig ikke støtter sådanne handlinger. Jeg synes selv det er håbløst og til grin at man skal opføre sig sådan. Jeg prøvede bare at give lidt insider viden. Men det er selvfølgelig kun en gruppering der opførere sig sådan dernede, men antallet er stigende og det er skræmmende.
PFC4325 19:51          
Hold nu engang haha. Det ændre ikke på vi er røget ud til et bedre hold. Kom nu videre boys, vi er i europaaaaaa!
Lørdag 26. september