Luk

UEFA slår fast: Griezmann misser Kjær-møde

| Champions League | 9 kommentarer

Infoboks

Barcelona - Atletico Madrid
La Liga (06/02)
bet365 2,37 3,40 2,87

Antoine Griezmann har fået to spilledages karantæne for sin forseelse på Roberto Firmino i tredje Champions League-runde. Dermed er Griezmann ude mod Simon Kjær og Milan.

Antoine Griezmann kommer ikke i aktion for Atletico Madrid, når de i næste uge møder Simon Kjærs AC Milan.

Det har UEFA slået fast overfor Atletico Madrid onsdag, skriver flere spanske medier.

Årsagen skal findes i det direkte røde kort, som Atletico-franskmanden fik i Champions Leagues tredje runde mod Liverpool. Her ville Griezmann tæmme en bold, men ramte i stedet Roberto Firmino i hovedet, og det blev altså straffet med et direkte rødt kort.

Atletico Madrid havde sigtet efter, at Griezmann kun skulle have en spilledags karantæne, fordi han på ingen måde havde intentioner om at ramme Firmino, men den har UEFA altså ikke købt.

Griezmann var ude senest mod Liverpool og kommer altså til at se på, når Milan og Atletico mødes på onsdag om en uge i Madrid.

Liverpool fører gruppen med 12 point, Porto er nummer to med fem, mens Atletico er nummer tre med fire point. Milan er sidst med et enkelt point. Der resterer to runder af gruppespillet.


Af Jonas Dalgård

9 kommentarer

Cholo 17:43          
Typisk Uefa. Atletico skal bare altid straffes alt for hårdt. Liverpool kampen hjemme hvor han blev smidt ud efter 51 minutter på et orange kort som kan forsvares. Derefter ude af retur kampen og nu imod Milan. Det er ALT for hårdt.

Men mon ikke at Felipes nødbremse efter 30 minutter takseres som mord og han dermed skal være 4 kampe i skammekrogen ligesom Atleti har undværet Savic i de første 4 kampe af dette års champions league.

Hvad bliver det næste altså…. Forstår så godt at Frente Atleti pifter hver gang Champions League hymnen spilles…
sørenkisum 17:46          
Det er 100% fair.
Rødt kort og 2 dages karantæne for at sætte sin modstanders helbred i spil :) Du tænker ikke en bolden med benet i hovedhøjde, uden at se dig for.

Det er en 100% fair straf! Felipe fortjener også de 2 dages karantæne, for det er nøjagtigt samme ting. Sætte sin modstanders helbred i spil.
Han går KUN efter at bremse Mane i den tackling, bolden er langt væk fra ham, det ved han og han vil bare bremse Mane. Det gør han så ekstremt klodset og med knoppers direkte i anklen på ham... Det kunne have endt gruelige galt! Tænk lige på Elliot episoden mod Leeds!
3.verdenskrig 18:09          
Den kan forsvares! Grunden til man mener andet, er måske at det faktisk sker en gang imellem uden straf. Dommerne plejer at være gode til at spotte når spilleren ikke er klar over hvor modspilleren er. Eller at afvente modspillernes reaktion, og eventuel skade, inden de træffer beslutning. Griezmann tog benet højt op hvor det kan blive farligt, men har kun øje på bolden. Modspilleren falder Self til jorden, og tager sig til hovedet, men er hurtigt oppe igen. Mener at huske de også taler sammen, og bli´r enige om det ikke var rødt. Jeg synes dommeren reagere for hurtigt, og at det skulle have været gult. (Griezmann havde også gult i forvejen.) Sørme også sjældent spillere straffes for saksespark osv i feltet.
Martinovic 18:22          
Typisk Uefa. Atletico skal bare altid straffes alt for hårdt.
I havde da ellers egen dommer med til kampen i Milano.
Cholo 18:59          
Det havde vi helt sikkert… fordi håndboldspil giver straffe var det vores egen dommer ;-) tilgengæld tabte vi en finale i Milano inden VARs tid som kunne have dømt offside. Den gode Clattenburger har endda indrømmet fejlen som den mest betydende han har lavet ;-)
Cholo 19:12          
Uefa har lige offentliggjort at nødbremsen giver Felipe 2 dage…. Pudsigt at Zlatans karatespark i hovedet på porto spiller, ikke blev taget op af VAR eller komiteen…

Dont hate the player - hate the game.
Martinovic 19:17          
Det havde vi helt sikkert… fordi håndboldspil giver straffe var det vores egen dommer ;-)
Nu er det bare et faktum, at Atletico-spilleren havde hånd på bolden først, og havde han ikke haft det, havde bolden heller ikke ramt Milan-spillerens arm.

Bl.a. derfor Cakir blev suspenderet efter kampen. Han var håbløs.
Mandag 24. januar
Søndag 23. januar