Luk

Uenig Mæhle nægter at klandre sin træner

| 1. Division A | 4 kommentarer

Infoboks

Genk - Cercle Brugge
1. Division A (26/10)
bet365 1,16 7,00 15,00
NordicBet 1,17 7,35 13,50
Oddset 1,16 7,20 12,50

Joakim Mæhle var ikke enig i, at han skulle sidde på bænken i fire kampe i streg, men han nægter at skyde skylden på træneren.

Efter tre ligakampe i Belgien røg Joakim Mæhle ud som bænkevarmer i Genk, selvom han før sommerpausen var voldsomt stærkt kørende.

Casper De Norre strøg foran i køen og spillede fra start i fire kampe på stribe, og den disposition forstod Joakim Mæhle intet af.

- Jeg var ikke enig, men man er nødt til at vise en reaktion. Man kommer ingen vegne med at give sin træner skylden, siger Joakim Mæhle til voetbalkrant.com.

Cheftræner Felice Mazzu har siden ændret syn på sagen, og i lørdags spillede Mæhle fuld tid og leverede en flot assist i 3-1-sejren over Oostende.

Mæhle har da heller ikke på noget tidspunkt ladet sig slå ud, forsikrer han.

- Det er ikke godt for gruppen, hvis der er en, der hænger med hovedet. Man må bare kæmpe for sin plads, og det har virket, siger Joakim Mæhle, som mener, at Genk kan være meget bedre end hidtil i sæsonen.

Joakim Mæhle har tidligere på sommeren været rygtet til blandt andre Southampton, men han endte med at blive og forlængede sågar sin kontrakt i Genk, som nu har papir på danskeren til 2023.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Torsdag 24. oktober
Onsdag 23. oktober