Luk

Uffe B: Thelander anbefalede Panathinaikos

| Super League | 10 kommentarer
Uffe B: Thelander anbefalede Panathinaikos
Foto: Panathinaikos

Infoboks

Lamia - Panathinaikos
Super League (24/08)
NordicBet 3,05 3,20 2,26

Uffe Bech glæder sig over sit skifte til Panathinaikos og afslører, at han spurgte Rasmus Thelander til råds inden skiftet.

Panathinaikos præsenterede tirsdag 26-årige Uffe Bech på en treårig aftale, efter han tidligere på sommeren brød med Hannover ved kontraktudløb.

Panathinaikos vandt sit seneste mesterskab i 2010 og sin seneste pokaltitel i 2014, men Bech fornemmer, at der er bedring på vej for storklubben under ledelse af sportsdirektør Nikos Dabizas og cheftræner Giorgos Donis.

- Det er en stor ære for mig at komme til et godt hold og en velkendt klub i Europa. Panathinaikos bygger op for at kunne vinde titler igen, og jeg vil gerne være en del af det projekt.

- Jeg tror, jeg kan hjælpe holdet med min hurtighed og tekniske egenskaber, siger Bech til klubbens hjemmeside og fortsætter:

- Jeg mødtes med Mr. Dabizas og Mr. Doni i Amsterdam i forbindelse med Panathinaikos' træningslejr, og jeg fik et godt indtryk af den plan, som de arbejder med.

- Jeg spurgte også min landsmand Rasmus Thelander til råds, og han havde kun positive ting at sige om Panathinaikos, siger Bech om den tidligere Panathinaikos-spiller, der nu er i hollandske Vitesse.

Panathinaikos sluttede i sidste sæson som nummer seks i den græske liga.


Af Mikael Blond

10 kommentarer

Densestar7430 11:07          
Lyder lidt mærkeligt at Thelander kun skulle have positive ting at sige om Panathinaikos, når de nu ikke betalte ham løn og derfor fik sin kontrakt ophævet, ligesom han skulle rettens vej for at sin resterende løn udbetalt???
cornholio 11:19          
Man kan jo overhovedet ikke trække lighedstegn mellem Thelanders sidste tid i Panathinaikos og så hans forhold til klubben.. Ja, han havde løn til gode, men der ligger nok også en forståelse for, at klubben har haft svære problemer økonomisk, og den del af det gør jo ikke setuppet i klubben dårligere.. Kæmpe klub, stærke fans og fede faciliteter.. Tror det er et godt skifte på et godt tidspunkt..
AK78 11:28          
Ikke god nok til Brøndby og 2 Bundesliga, det er vist noget af en lotto kupon Panathinaikos har sikret sig her hva?
MR. Buur 11:32          
Græske klubber har altid haft deres egen holdning til det at betale løn til tiden, det har ikke ændret sig i de sidste 30 år. Så længe det går spilleren godt så er alt ok og de bliver behandlet som guder... men når først Uffe Bech ryger ind i nogle af hans mange skader så vil verden se anderledes ud.

Held og lykke Uffe Bech, der venter en spændende oplevelse, for bliver du en succes vil Grækerne hylde dig og fejre dig som en helt resten af dit liv.
ATribeCalledHest 12:21          
AK78, han var helt sikkert god nok til Brøndby og spillede en del gode kampe for os mens han var der. Han blev uheldigvis skadet, hvilket spolerede hans ophold.
Brøndbro 12:28          
skal vi give ham max 3 måneder, så stopper han eller klubben den aftale ...
nutmeg7 15:32          
skal vi give ham max 3 måneder, så stopper han eller klubben den aftale ...
tænker en lejeaftale til januar og så et fast skifte væk næste sommer
Mandag 19. august
Søndag 18. august