LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ugens citater: Høflige Pep og grove Ribery

| bold.nyt | 1 kommentar
Ugens citater: Høflige Pep og grove Ribery
Foto: Getty Images
bold.dk bringer hver fredag de mest interessante citater fra den seneste uge. 

Fodboldverden er fyldt med interessante, sjove og nogle gange bare meget sigende citater, og bold.dk bringer hver fredag det bedste udvalg fra den seneste uge.

Denne fredag kommer citaterne blandt andre fra en grov Franck Ribery, en respektfuld Pep Guardiola og en ex-FCK med nyt navn.

Men vi starter i Danmark med en meget glad AGF-træner.

- PC har jo spist juleand med headset på for at give mig så optimale arbejdsbetingelser som muligt.


AGF-træner David Nielsen til Ekstra Bladet

AGF's sportschef Peter Christiansen har handlet tidligt og hentet Kamil Grabara, Alexander Munksgaard og Frederik Tingager ind til stor glæde for cheftræneren.


- Jeg tror, folk ved, hvad jeg gerne vil, og jeg ved, hvad de gerne vil.

Christian Eriksen til TV3 Sport
Tottenhams danske profil har under halvandet år tilbage af sin kontrakt, og han lader dørene står forholdsvist åbne omkring sine egne ønsker for fremtiden.


- Jeg har tidligere oplevet Frederik Rønnows unge år som seniorspiller i Horsens, og Oliver har absolut forudsætningerne for at nå mindst ligeså langt.

OB's sportsdirektør Jesper Hansen til ob.dk
19-årige Oliver Christensen har forlænget med OB til sommeren 2023, og fynboerne har store forventninger til den unge keeper.


- Kongen vender tilbage...er titlen på den tredje film i Ringenes Herre-triologien. Jeg har i øvrigt fået muligheden for at blive assistenttræner i Lyngby Boldklub. Det glæder jeg mig vildt til. Forza Lyngby.

Mikkel Beckmann på Twitter
35-årige Mikkel Beckmann spillede som ung fem sæsoner i Lyngby. Nu skal han være assistent for Christian Nielsen.


- Der ringede en journalist på et tidspunkt, hvor jeg var i Spanien. På en halvdårlig forbindelse troede jeg faktisk, det var en fra klubben, der ringede. Han var meget velinformeret omkring møder, jeg havde afholdt, og jeg fandt først ud af lidt inde i samtalen, at han ikke var fra ansat i klubben, og så spillede jeg med og sagde, det var en attraktiv klub.

Ole Nielsen til bold.dk
Vendsyssels nye sportsdirektør Ole Nielsen var i dialog med IFK Göteborg, men kom i modvind på grund af et lidt for åbenmundet interview.


- I pausen snakkede vi om at spille simpelt, lade dem løbe og forsøge at score flere mål. Det er den bedste måde at respektere turneringen og modstanderne.

Pep Guardiola ifølge Manchester Evening News
Efter 4-0 ved pausen lammetævede Manchester City af ren høflighed onsdag Burton med 9-0 i Carabao Cup.


- Med deres kvalitet og afstanden mellem de to hold, så frygtede vi faktisk, det kunne blive værre.

Burton-manager Nigel Clough til Sky Sports
Clough puster ud og glæder sig over, at det ikke blev 10-0 eller 11-0 mod Manchester City.


- Vi ønsker at bygge et vinderhold og lige tiden forbedre os. Vi skal ikke svækkes. Hvis jeg tænkte anderledes, kunne jeg have solgt Milinkovic for 1,2 milliarder kroner.

Lazio-præsident Claudio Lotito ifølge football-italia.net
En af Europas rigeste klubber har et virkelig godt øje til den serbiske midtbanespiller Sergej Milinkovic-Savic, men er indtil videre fået forgæves. 


- Den fodbold, vi spillede under Big Sam var forfærdeligt, hvis man da overhovedet kan kalde det for fodbold.

Nikola Vlasic ifølge Sky Sports
Evertons kroatiske landsholdsspiller Nikola Vlasic, der er udlejet til CSKA Moskva, er ikke videre imponeret af Sam Allardyces idéer om fodbold.


- Man har ingen venner inde på banen undervejs i kampene. Jeg kan ikke lide at tabe, og man taler ikke med modstanderen undervejs. Den attitude dræber mig, og det må ikke fortsætte.

Celta-træner Miguel Cardoso ifølge AS
Indskiftede Pione Sisto småsnakkede og grinede med en modstander undervejs i 1-2-nederlaget til Athletic Bilbao, og det faldt ikke i god jord hos cheftræneren.


- Det føles ret godt. Jeg har ingen problemer med det. Det var faktisk mig, der ville det.

Erik Johansson/Erik Berg til FotbollDirekt.se
Den tidligere FC København-profil Erik Johansson eksisterer ikke længere. Eller rettere han hedder nu Erik Berg efter at have giftet sig med tv-personligheden Carina Berg.


- Lad os starte med de misundelige, de sure, folk, der er resultatet af et ødelagt kondom. F*ck jeres mødre, jeres bedstemødre og selv jeres stamtræ.

Franck Ribery på Instagram
Franck Ribery postede på Twitter en video af sin guldbelagte steak, blev kritiseret og svarede igen i en forholdsvis hård tone. Bayern München kvitterede med stor bøde. Steaken kostede angiveligt små 10.000 kroner.

mikael@bold.dk

Se alle kampe fra EM-kvalifikationen Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

1 kommentar

fiffty 12:53          
Ribery er en klaphat. Fedt intiativ Bold! I er kommet godt ind i 2019 med de nye indlæg og idéer. Jeres app trænger dog stadig til en kærlig hånd :-)
Tirsdag 19. marts