Luk

Uheldig Chelsea-stopper må igen sidde ude

| Champions League | 1 kommentar

Infoboks

Chelsea - Newcastle
Premier League (19/10)
bet365 1,28 5,50 9,50
NordicBet 1,31 5,70 12,00
Oddset 1,28 5,40 10,50

Chelsea må igen se bort fra Antonio Rüdiger, når Valencia kigger forbi i Champions League tirsdag. N'Golo Kanté og Callum Hudson-Odoi bliver heller ikke klar.

Tirsdag aften sparker Chelsea Champions League-sæsonen i gang, når La Liga-mandskabet Valencia lægger vejen forbi Stamford Bridge.

Men Frank Lampard må nok engang se bort fra Antonio Rüdiger, som ellers vendte tilbage til Chelsea-opstillingen i weekenden mod Wolverhampton. Det fortalte Frank Lampard på et pressemøde mandag.

- Toni (Rüdiger, red.) er skadet. Han har haft problemer i lysken, som har irriteret ham i nogle uger, og han skal scannes senere i dag (mandag, red.), fortalte Lampard ifølge Chelseas Twitter-profil.

Chelsea-træneren forklarede desuden, at N'Golo Kanté og Callum Hudson-Odoi heller ikke er klar til tirsdagen kamp – sidstnævnte spillede sin første times fodbold siden april, da han var med Chelseas reservehold.

N'Golo Kanté er endnu ikke ovre en ankelskade, som han har pådraget sig efter Chelseas anden kamp i Premier League-sæsonen.


Af Jonas Dalgård

1 kommentar

bub 14:55          
Jeg håber da ved den søde grød at der er tale om en fejl i oversættelsen. Det er da hul i hovedet at smide ham tilbage på banen, hvis man er bevidst om at han har problemer med lysken.
Mandag 14. oktober
Søndag 13. oktober