Luk

Uheldig ny HB Køge-back: Kan mærke en sult

| NordicBet Liga | 0 kommentarer

Infoboks

Maximilian Sauer kom til HB Køge i sommer, men har indtil videre kun fået en enkelt kamp for klubben grundet flere småskader. Nu er han tilbage og sulten efter at bevise sig.

HB Køge hentede i sommer den tyske højreback Maximilian Sauer, der kom til fra Duisburg med masser af 2. Bundesliga-erfaring i bagagen.

Det lignede et scoop til 1. divisionen, men her to måneder efter sin ankomst har Sauer kun opnået en enkelt kamp i HB Køge-trøjen, da han har været ramt af småskader.

Sauer selv har også været lidt træt af starten i klubben, som har været uheldig indtil nu.

- Det hele gik ret stærkt mod slutningen af transfervinduet, hvor jeg endte med at skifte til HB Køge. Jeg missede den første kamp, efter jeg var kommet til klubben, men så kom der en landsholdspause, hvor jeg trænede godt, udtaler Sauer til HB Køges hjemmeside.

- Så jeg følte mig egentlig ret klar til kampen mod Jammerbugt FC, der ville blive min debut.

Debuten var dog ikke en god en af slagsen på en bane, som overraskede tyske Sauer en del.

- Jeg havde aldrig set en bane, som den vi skulle spille på før. Så det var bare en mental rigtig svær kamp for mig.

- I det hele taget blev det jo lidt af en mareridtskamp for mig og var slet ikke den debut, jeg havde håbet på, udtaler tyskeren.

Den nye tysker i klubben kom herefter ikke meget bedre med, da han var uheldig med flere småskader, men nu føler han, at han er ved at være tilbage på fuld styrke, og han er i hvert fald sulten efter at bevise sig.

- Jeg er glad over, at jeg kan træne fuldt med igen. Jeg føler mig veltilpas og i god fysisk form. Derudover kan jeg bare mærke en sult for at komme ud på banen igen.

- Jeg vil hjælpe holdet og jeg vil gerne bevise over for klubben, trænerne og fansene, at det var den rigtige beslutning at hente mig hertil. Nu har jeg forhåbentlig ramt bunden, og så kan jeg fokusere på at kigge fremad, udtaler Sauer.

Selvom starten i klubben har været uheldig på det sportslige plan, siger den tyske back, at han har været imponeret over træningen og forholdene i klubben, hvorfor han er glad for at være der.

Efter sin tilbagevenden i fuld træning kan Sauer imidlertid også få sin debut hjemme på mandag, når det gælder AC Horsens, så han rent sportsligt kan komme i gang for klubben også.


Af Kristoffer Lind Pedersen
Onsdag 8. december
Tirsdag 7. december