Luk

Uheldig U21-profil er tvivlsom mod Østrig

| EM U21 | 3 kommentarer
Uheldig U21-profil er tvivlsom mod Østrig
Foto: Getty Images

Det ser fornuftigt ud med Mads Valentin, efter han fik et skrub mod Tyskland, men landstræner Niels Frederiksen kan ikke garantere, at han bliver klar mod Østrig. 

Det er endnu usikkert, om Mads Valentin Pedersen bliver klar til torsdagens opgør mod Østrig.  

Venstrebacken fik et skrub i mandagens nederlag til Tyskland, og nu arbejdes der hårdt på at få ham klar igen.  

- Status er, at det ser nogenlunde fornuftigt ud. Vi gør alt, hvad vi kan, for at få ham klar hurtigst muligt, siger U21-landstræner Niels Frederiksen.  

- Om det bliver til den næste kamp, kan jeg ikke stå her og garantere, men det arbejder vi stadig på. Han har det faktisk bedre i dag (tirsdag, red.), end vi havde forventet efter det, der skete i går.  

Mads Valentin spillede en uheldig hovedrolle i mandagens nederlag, da han lavede en for kort tilbagelægning, som førte til det tyske 2-0-mål.  

Niels Frederiksen klandrer dog ikke backen for det, der skete.  

- Vi ved, at i fodbold begår man fejl, det kan ikke undgås. Det er altid ærgerligt, specielt når det er kampafgørende eller noget, der flytter en kamp, som det gjorde i går 

- Alle spillere og trænere ved, at det er en del af fodbolden. Det sker, og så må vi videre. Selvfølgelig får vi talt lidt om det, men jeg har også sagt til både Mini og truppen, at vi ikke kan bebrejde Mads, siger Niels Frederiksen.  

- Han lavede en fejl. Det ved han godt, og det var pisse ærgerligt. Men vi skal videre. 

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Anton Græsdal Maajen
Tirsdag 23. juli
Mandag 22. juli