Luk

Uheldige Hvilsom afventer afgørende besked

| 3F Superliga | 5 kommentarer
Uheldige Hvilsom afventer afgørende besked
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - Hobro
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 1,83 3,60 4,20
NordicBet 1,82 3,65 4,25
Oddset 1,85 3,50 4,30
YouBet 1,83 3,60 4,35

Uheldige Mads Hvilsom har igen problemer med sin lyske, og mandag venter en afgørende besked for Hobro-angriberen. Det siger han til Nordjyske.

Der kan ikke findes mange flere uheldige spillere, end Hobros Mads Hvilsom, og nu er angriberen igen løbet ind i problemer.

Således beretter han selv til Nordjyske, at han over julen mærkede en del smerter i den lyske, som har holdt ham i langt størstedelen af denne sæson.

Siden er han vendt tilbage i Hobro, og smerterne er aftaget, så Hvilsom kan løbe, men han er også blevet scannet. De scanninger får han svar på mandag, og det kan blive afgørende, siger Hvilsom til Nordjyske:

- Han (en læge, red.) skal kigge på scanningerne, og så håber jeg da, at jeg får en melding om, at alt er i orden. Får jeg den modsatte melding, så skal jeg nok opereres, og det vil selvfølgelig være ærgerligt, siger Hvilsom til avisen og fortsætter:

- Derfor kan man vel sige, at jeg lige nu står ved en skillevej, der både kan være rigtig god og rigtig skidt.

Han selv har dog positive fornemmelser forud for svaret på sine scanninger.

Hvilsoms eneste to optrædener i denne 3F Superliga-sæson kom i efterårets første og sidste kamp. Således har han blot spillet 22 minutter.

Køb billetter til Hobros kommende hjemmekampe her!


Af Jonas Dalgård
Søndag 19. januar