LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Uheldige Malcom skal undersøges torsdag

| Copa del Rey | 1 kommentar
Uheldige Malcom skal undersøges torsdag

Infoboks

Barcelona - Levante
Primera Division (27/04)
bet365 1,16 7,50 12,00
NordicBet 1,24 6,95 10,50
Oddset 1,22 6,60 10,50
Se ALLE Barcelona kampe på Den Glade Gris
1 GRATIS MÅL-Øl til alle i Barca trøje eller tørklæde ved første Barca scoring
1/2 PRIS i baren (alle hverdage, i week-end til kl. 24)
LÆS MERE!
FC Barcelonas Malcom blev skadet i onsdagens pokalkamp mod Cultural Leonesa og skal torsdag undersøges nærmere, skriver klubben.

FC Barcelona ved endnu ikke, hvor slemt det står til med brasilianske Malcom, der måtte udgå med en skade i onsdagens pokalkamp mod Cultural Leonesa.

Få minutter før tid gled offensivspillerens fod på en måde, så anklen blev skadet, og han forlod efterfølgende banen i tårer. Torsdag skal han undersøges nærmere, hvorefter man ved mere om skaden omfang, skriver FC Barcelona på sin hjemmeside.

21-årige Malcom har haft det svært i FC Barcelona, siden han i sommer skiftede til klubben fra franske Bordeaux. I dette efterår er det nemlig blot blevet til ni kampe for den spanske storklub.

FC Barcelona vandt i øvrigt onsdagens pokalkamp med 4-1, og holdet avancerer dermed til næste runde med en samlet 5-1-sejr over de to opgør.


Af Anton Græsdal Maajen

1 kommentar

christianlm@outlook.dk 13:57          
Det var da lige godt fan***s... det er 10 spiller vi har ude skadet pt. Det må efterhånden være rekord. B holdsspillerne kommer meget med i alt som erstatning;)
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april