Luk

Uhre fra Skovlund: Vildt at få Brøndby-besøg

| Sydbank Pokalen | 1 kommentar

Infoboks

Rangers - Brøndby IF
Europa League Gruppe A (21/10)
Oddset 1,52 4,20 6,60
bet365 1,50 4,00 7,00

Brøndby skal møde Aalborg Freja fra Serie 1 i pokalturneringen, og Mikael Uhre glæder sig til at kunne give noget til det lokalsamfundet omkring den lille klub.

Det bliver David mod Goliat, når Brøndby i ottendedelsfinalerne af Sydbank Pokalen skal besøge Aalborg Freja fra Serie 1.

Det er en kamp, som Brøndbys Mikael Uhre vil klare ude de store problemer, og derfor fylder det for ham meget, at han og holdkammeraterne kan være med til at bidrage til en stor oplevelse i den lille klub.

- Det bliver selvfølgelig en oplevelse, men det bliver da også en oplevelse for os at komme på et mindre stadion og give noget af fodboldglæden videre.

- Vi kan forhåbentlig komme med et godt hold og spille noget god fodbold, for det betyder bare sindssygt meget for klubberne, at vi kommer ud til de mindre klubber, siger han til klubbens egen hjemmeside og fortsætter:

- Nu kommer jeg selv fra Skovlund, som er en lille by, og jeg kan kun forestille mig, hvor vildt det ville være, hvis vi fik besøg af klub som Brøndby en dag. Det betyder sindssygt meget for lokalsamfundet og de børn, der render rundt i klubberne, at vi kan give dem noget.

- Man husker selv, da man rendte rundt som lille og fik muligheden for at komme tættere på Superliga-stjernerne, og det kan man virkelig her. 

Kampen spilles mellem den 26. eller 28. oktober.


Af Jonas Dalgård
Mandag 18. oktober