LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Uhre jubler over Hedlund: Det har bare klikket

| Superligaen | 0 kommentarer
Ebbe sand til TV3 SPORT: 'DERFOR fyrede vi Zorniger'
Ekspert: Her er de tre vigtigste ting for Brøndby lige nu
Laudrup ny Brøndby-træner? Ekspert vurderer bookmakernes bud
Se Zornigers stikpille: Tak til alle - undtagen Tøfting
'Sukker i røven': Hør nogle af de bedste guldkorn fra Zorniger her
Uhre jubler over Hedlund: Det har bare klikket
Foto: Getty Images

Infoboks

Brøndby IF - Esbjerg fB
Superligaen Mesterskabsspil (28/04)
bet365 1,70 3,60 5,00
NordicBet 1,80 3,95 4,20
Oddset 1,70 4,10 4,60
I Brøndby har Mikael Uhre og Simon Hedlund fundet hinanden allerede fra den første dag, den nye svenske var i klubben - og det er Mikael Uhre rigtig glad for.

Mikael Uhre har spillet et en stor rolle i Brøndbys optakt til forårssæsonen, og da premieren kom søndag mod FC Nordsjælland, startede han inde i angrebet.

Den tidligere SønderjyskE-angriber leverede en pæn indsats, som blev krydret af et mål efter fornemt oplæg fra Brøndbys nye svensker Simon Hedlund.

Netop Simon Hedlund har betydet meget for, at Uhre har haft en god opstart i Brøndby - de to har nemlig allerede opbygget et rigtig, rigtig godt makkerskab.

- Han er en rigtig god spiller, og vi har faktisk fundet hinanden fra første dag, siger Mikael Uhre.

- Han kom dagen inden, vi skulle spille den første testkamp, og da lavede jeg en assist til ham. Siden da har vi lidt på skift assisteret hinanden, og vi har haft et rigtig godt samarbejde.

- Det er sjovt, at det nogle gange bare klikker - det har det gjort med Simon og mig. Det er svært helt at forklare, hvorfor det er sådan. Vi ved, hvor vi hver især løber hen i feltet, siger Uhre, som da også var sikker på, hvor han skulle løbe hen, da Hedlund lagde op til ham mod FCN.

Mikael Uhre fortæller, at han håber, at han i foråret kan ramme et niveau, hvor han kan komme til at spille så meget, at samarbejdet med Hedlund fortsætter.

Det kræver formentlig, at han skal snuppe en smule spilletid fra Kamil Wilczek, som lige nu sidder ude med karantæne.

- Jeg ved godt, Kamil er en rigtig, rigtig god angriber, som bliver svær at slå af, men jeg vil konkurrere med mine kompetencer. Jeg er rimelig hurtig, hvis jeg selv skal sige det, og så synes jeg, at jeg er blevet bedre til ryggen mod målet samt at finde de rigtig positioner i feltet.

- Jeg skal selvfølgelig spille mig ind, for det er noget andet at spille Superliga, end det er at spille testkampe og reserveholdskampe. Det er det, jeg har brug for, og så skal jeg prøve at sætte mit aftryk med mine spidskompetencer, siger Uhre, som føler sig fit.

- Jeg ved ikke, om jeg er 100 procent, men det er blevet væsentligt bedre. Jeg kan stadig lægge lag på, og det arbejder jeg med hver eneste dag, siger angriberen.

Mikael Uhre har spillet i 16 Superliga-kampe hidtil i sæsonen, og det er blevet til i alt tre scoringer.

nicolai@bold.dk


Stream Brøndby IF – Esbjerg fB på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 26. april
Torsdag 25. april