LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Uhre og Kaiser bragede Brøndby-sejren hjem

| Superligaen | 18 kommentarer
Rørende scener: Se Benedikt Röcker sige farvel til Brøndby-fans og kæmpe med følelserne
Brøndby slår Midtjylland 4-1 med Zorniger og Emre Can på tribunen - se alle målene her
Lidt for smart: Forslået BIF-stopper ruller ud over sidelinjen - men fortryder hurtigt
4-1 til Brøndby: Kombinerer sig ud af forsvaret, Hedlund spurter frem, Wilczek gør arbejdet færdigt
3-1 til Brøndby! Erceg brænder stor chance - Tibbling er stensikker på riposten
Uhre og Kaiser bragede Brøndby-sejren hjem
Foto: Getty Images

Mikael Uhre og Dominik Kaiser scorede begge og stod for, at Brøndby vandt 2-0 over FC Nordsjælland i mesterskabsspillet. 

Brøndby skulle mandag aften forsøge at holde liv i håbet om bronzen og samtidigt få den bedste optakt til fredagens pokalfinale mod FC Midtjylland. 

Mandagens modstander var FC Nordsjællands unge drenge, der mødte et BIF-hold, hvor stjernen Hany Mukhtar startede på bænken. 

Med i stedet for ham var Mikael Uhre, mens Anthony Jung også fik spilletid på venstre back, og de to skulle stå bag kampens første mål, der ellers kom efter FCN havde snuppet overtaget efter en god Brøndby-start. 

Tyske Jung havde set lidt utilregnelig ud i defensiven, men offensivt fungerede det for backen, der efter en halv time tordnede frem og smækkede et flot indlæg ind foran. 

Her kom Mikael Uhre først på den og dirigerede flot kuglen i mål til 1-0. 

Kun fem minutter senere skulle det blive bedre for Brøndby, da værterne denne gang angreb over højre side.  

Endnu et oplæg skulle komme fra en back, da Jens Martin Gammelby fes til baglinjen og lagde bolden tilbage til Dominik Kaiser, som resolut bragede sit andet mål i sæsonen i mål til 2-0. 

Andreas Skov Olsen stod for FCNs største mulighed i første halvleg på et hovedstød, men Marvin Schwäbe i BIF-målet diskede op med en sublim redning. 

I anden halvleg begyndte FCN med et overtag i omgangen med bolden, men det blev sjældent farligt for Brøndby, der stod noget længere tilbage, end tilfældet havde været i første halvleg. 

Med 25 minutter igen fik begge hold en god mulighed hver, men både Uhre og Jonathan Amon missede. 

Nordsjælland var gennem kampen langt fra sit stærkeste udtryk, og mod slutningen var det ikke den mest opsigtsvækkende kamp. 

For FCN var der dog gode nyheder, da Mikkel Rygaard igen fik spilletid efter en længere skadespause, og det samme for Brøndby, der sendte Lasse Vigen på banen for første gang siden marts. 

Resultatet blev ved 2-0 til hjemmeholdet, og dermed er Brøndby fem point fra tredjepladsen, som OB indtager. 

FCN er nummer seks og har seks point op til Brøndby. 
 

Se Copa del Rey-Finalen, Barcelona - Valencia Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Jonas Dalgård

18 kommentarer

JG-FCN 20:56          
Puha, FCNs forsvar plejer at sejle men det var godt nok nemt for BIF i dag. FCN er tydeligt gået på ferie. Synes desuden igen dommeren var på BIFs side, og dømte ingen frispark til FCN trods BIFs noget usædvanlige knogleknuser stil? Den stil må BIF gerne droppe inden flere spillere bliver skadet.

Nå, men glæder mig sgu bare til næste sæson pt. og håber Skov Olsen bliver i klubben.
Cerezo 21:05          
Føles helt mærkeligt at se en Brøndby-kamp uden at være nervøs eller føle at sejren var i fare, men synes at man for en gang skyld havde ret god kontrol og den sidste halve time skulle bare overståes uden nogle skader.

Jeg ved godt at man ikke har så mange mandagskampe og at mange sparer krudtet til pokalfinalen men et fremmøde på under 10.000 er skuffende for Brøndby. Specielt i maj, når vejret er fint og man har solgt 12.000 sæsonkort.

@JG-FCN: Jeg synes ellers generelt at det var en ret fair spillet kamp og det var et hændeligt sammenstød som førte til at Valentin desværre måtte udgå.
jesperyellow 21:08          
Fin BIF sejr!
Er der nogen der kan klippe en film sammen med Jungs elendigheder fra denne kamp?? Hold nu op det er godt Mensah spiller på torsdag.
(Dog et godt oplæg til 1-0..)
Ræf 21:14          
Jesper så vi samme kamp? Jung spillede da godt idag og udover 1,5 situation mod skov var hans indsats rigtig god defensiv og kom også med noget offensivt
MNH 21:27          
Can we play you every week? (at home)

;)

Synd at Wilczek ikke får puttet én ind, men ellers dejlig indsats. Jung, håbløs i en halv time og så laver han en assist ud af det blå.. tja :)
bruger 155188 21:29          
Jung spillede en tand bedre end de sidste mange kampe men slet ikke godt nok...
beringer 21:42          
@JG-FCN
Synes desuden igen dommeren var på BIFs side, og dømte ingen frispark til FCN trods BIFs noget usædvanlige knogleknuser stil? Den stil må BIF gerne droppe inden flere spillere bliver skadet.
Du mener lidt som det at Mads Valentin, kaster sig ned med 2 ben strakt, og kun er heldig, at han ikke rammer en modstander, og benene rammer lige mellem modstanderens ben...

FCN fik alle de billige frispark i starten af kampen, og jeg synes faktisk at dommeren dømte en fair kamp..., FCN har en tendens til at kunne flade og få frispark, som INGEN andre klubber i Suppen får, grundet at de jo kun er børn..., også kommentatorerne sidder og råber hver gang en FCN spiller falder, men FCN´s spillere har det nu med at lave ganske hårde og ufine tacklinger, men det råber INGEN op om, for det er jo kun børn, der endnu ikke er udviklet, så de må gerne gå til den...
Onsdag 22. maj