Luk

Uhre tvivlsom før Vejle: Har ikke trænet endnu

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - FC København
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 3,20 3,60 2,28
bet365 3,20 3,60 2,15

Mikael Uhre arbejder fortsat på at komme tilbage fra den skade, han pådrog sig i seneste 3F Superligarunde, men han er ikke tilbage i træning endnu. 

I 11. runde af 3F Superligaen måtte Mikael Uhre udgå med et vrid i anklen, da hans fod blev fanget under Patrik Carlgren i Randers FC’s mål. 

Derfor kom det nok belejligt for ham og Brøndby IF med en landskampspause til at give foden ro, og Niels Frederiksen var da efterfølgende også fortrøstningsfuld på sin angribers vegne. 

Tirsdag forklarer Uhre dog selv til bold.dk, at han endnu ikke er i træning trods den pause, foden har fået nu. 

Der var noget med en ankel, hvordan står det til med den efter Randers-kampen?

- Ja, der var en ankel, der blev fanget mellem bane og målmand. Det var en lidt ubehagelig oplevelse, det der med at føle sig så meget ude af kontrol, siger Uhre tirsdag efter træning og fortsætter. 

- Men altså, det går jo, som det går med de ankelskader – jeg har ikke rigtig trænet endnu. 

Uhre kunne derfor godt lade til at være tvivlsom til søndagskampen hjemme mod Vejle Boldklub denne weekend, for han og klubben vil ikke risikere, at han ender i en situation, hvor han er inde og ude af holdet på grund af, at han kun er halvt klar. 

- Vi arbejder fremad, og så er det vigtigt, når vi har så mange kampe, som vi har, at vi tager den tid, det skal have, for ellers så ender man med at komme tilbage lidt og sidde ude lidt, og det går bare ikke.

- Så vi arbejder på den, og ser om vi kan få den 100 procent igen, udtaler Uhre om situationen på sin skade. 

Brøndby spiller søndag klokken 16.00 mod Vejle Boldklub, så der er tid endnu at løbe på for den målfarlige angriber, der i denne Superligasæson har nettet seks gange. 


Af Kristoffer Lind Pedersen
Lørdag 23. oktober
Fredag 22. oktober