Luk

Uhre udgik med ny skade i Randers-remis

| 3F Superliga | 29 kommentarer

Infoboks

Randers FC - Brøndby IF 1-1
Superligaen Grundspil
10' 1-0 Stephen Odey
40' 1-1 Simon Graves

Mikael Uhre pådrog sig en ny skade, da Brøndby og Randers spillede 1-1 i 3F Superligaen, før mandskaberne gik til landskampspause.

Et vigtigt opgør i top seks-ræset var på programmet i 3F Superligaen, da Randers FC fik besøg af Brøndby søndag aften.

Udeholdet var opsat på at føje tre point på kontoen inden landskampspausen, ligesom de skulle ryste 0-3-nederlaget til Lyon i Europa League-gruppespillet af sig.

Til kampen havde de blågule topscorer Mikael Uhre tilbage i startopstillingen, efter han har døjet med en forstrækning. Derudover var Kevin Tshiembe, Anis Slimane og Kevin Mensah også med fra start. De startede ellers ude mod Lyon.

Det kronjyske hjemmehold fik sig til forskel for Brøndby en fin oplevelse i Europa League i midtugen, da de sikrede sig et uafgjort resultat mod Cluj.

Cheftræner Thomas Thomasberg havde ligesom sin trænerkollega Niels Frederiksen roteret i sin startellever. 

Mikkel Kallesøe, Tobias Klysner, Frederik Lauenborg og Simon Tibbling var med fra det første fløjt i forhold til den europæiske midtuge kamp.

Drømmestart til hjemmeholdet

Udeholdet gjorde det bestemt ikke svært for sin modstander. Tværtimod. 

Efter bare 10 minutter med et højt Randers-pres, lagde Andreas Bruus en satset tværaflevering ind i eget felt. Den bold opfangede den varme angriber-lejesvend, Stephen Odey, der køligt satte bolden forbi Mads Hermansen.

Drømmestart til Randers.

Efter flere omstillingsmuligheder til førerholdet forsøgte Brøndby at svare igen. Det skete gennem Kevin Mensah i højresiden, der dog aldrig fandt en modtager på sine flade tværafleveringer.

Efter 19 minutter dumpede bolden til gengæld ned for fødderne af Anis Slimane efter et hjørnespark. Han sparkede den igennem benene på en Randers-spiller, men Patrik Carlgren var vågen i målet.

En halv time var nu spillet, og kampbilledet var noget rodet. Ingen af holdene kunne holde på kuglen i længere tid af gangen, hvorfor opgøret blev præget af duelspil og mange nærkampe.

Udligning efter selvmål

Men med fem minutter til pause kom der en forløsende Brøndby-scoring. Kevin Mensah blev sat i scene med en stikning i feltet, og han forsøgte sig med et fladt indlæg ind mod både Uhre og Hedlund. 

I stedet kom Randers' Simon Graves ned og blokeret indlægget, men desværre for ham resulterede det i et mål i eget net.

Anden halvleg startede i et langt lavere tempo end første. Randers havde sendt Oliver Bundgaard og Tosin Kehinde ind til fordel for Simon Tibbling og Frederik Lauenborg, mens Brøndby kom uændret ud. 

Det blev der ændret på efter en lille time. 

Ny skade til Uhre

Mikael Uhre pådrog sig et vrid i anklen, som han i første omgang spillede videre med. Kort efter tog han og Niels Frederiksen dog konsekvensen og erstattede ham med Marko Divkovic, der stadig jagtede sin første Brøndby-scoring.

Dermed må Uhre igen forlade græstæppet skadet, selvom han lige var kommet tilbage.

Herefter fulgte en periode med gode muligheder til netop indskiftede Divkovic og Simon Hedlund, men først skød kroaten over mål, hvorefter svenskerens skud blev blokeret.

I det 81. minut prøvede Kehinde sig af med et spark inde i feltet. Skuddet blev blokeret ud til Onovo, som også forsøgte sig med en afslutning, men bolden sneg sig akkurat forbi stolpen.

Kort efter var det Andreas Bruus' tur, men også hans forsøg gik forbi mål.

1-1-resultatet betyder, at Brøndby ligger nummer otte, mens Randers fortsat er i tops seks med 18 point. Tre point op Til AaB på tredjepladsen.


Af Rasmus Glud

29 kommentarer

Ludomania 19:55          
Hold da op, det ligner godt nok ikke et mesterhold.
Jesper88 19:56          
Vel fair nok resultat idag, men hold kæft dommeren var dårlig idag for begge hold.
RFC-Kronjylland 19:57          
Fin nok første halvleg. Anden halvleg over i en 3-5-2, formentlig fordi kampen var alt for åben med meget plads på flankerne. Men vi havde ikke meget held med det formationsskifte, og samtidig virker det til, at begge hold var ok tilfredse med uafgjort og klar til en tiltrængt landskampspause for begge.
Ntx21 19:57          
Fin præstation af BIF efter en hård kamp for 3 dage siden i Frankrig.
Vel det mest sikre X på forhånd. Godt BIF ikke tabte den.
Pademann 19:58          
NF skal simpelthen snart tage sig sammen og indse, at det aldrig har og aldrig vil fungere med Radosevic og Frendrup foran en 5-back kæde, hvis man bare vil skabe én eneste chance. Elendigt trænerarbejde.
Søpindsvinet 20:03          
Så kun 2. halvleg, så ikke meget at være imponeret over. Smilet kom dog frem da billederne viste BIF fan afdelingen, hvor de stolt vejrer fanen "anti football club" Vor herre bevares, når man tænker på hvor mange milliarder der er pumpet ind i Brøndby, senest af Jan Oscar Bech. Dobbeltmoralen længe leve på Vestegnen.
Golden 20:04          
Tshiembe rejser sig efter nogle dårlige kampe, eneste plus i en sølle sølle forestilling. Offensiven er tandløs.
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober