LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Umtiti stangede Frankrig i VM-finalen

| VM | 109 kommentarer
Umtiti stangede Frankrig i VM-finalen
Foto: Getty Images
Samuel Umtiti scorede kampens eneste mål, da Frankrig tirsdag aften slog Belgien 1-0 og dermed spillede sig i VM-finalen.

Tirsdag aften rullede VM-bolden igen, da det var blevet tid til at finde turneringens første finalist. Duellen stod mellem Frankrig og Belgien.

Belgierne manglede Thomas Meunier, der sad ude med karantæne, og han blev erstattet af Mousa Dembele i startopstillingen. Hos Frankrig var Blaise Matuidi tilbage fra karantæne og gled ind i startopstillingen igen i stedet for Corentin Tolisso.

Belgien kom bedst fra start i kampen og tvang tidligt i kampen Hugo Lloris til at vise, at han var varm.

Først kunne keeperen dog ikke gøre noget, da Eden Hazard sendte en afslutning afsted, som blev rettet af på Raphael Varane og strøg lige over mål. Til gengæld diskede han op med en fremragende redning på Toby Alderweirelds forsøg på det efterfølgende hjørnespark.

Franskmændene spillede sig bedre ind i kampen, som den skred frem. Antoine Griezmann fik en god mulighed, men manglede kvalitet i afslutningen.

Benjamin Pavard havde bud efter det lange hjørne nogle minutter senere, men Thibaut Courtois var på plads og reddede flot.

De to målmænd gjorde hvad de skulle i første halvleg og derfor kunne holdene gå til pause med 0-0 på tavlen.

Det blev der dog lavet om på tidligt i anden halvleg. Griezmann smækkede et hjørnespark ind i feltet og ved forreste stolpe steg Samuel Umtiti til vejrs og headede Frankrig på 1-0.

Ikke længe efter tryllede Kylian Mbappe og sendte bolden hen mod Giroud, men Courtois kom i vejen og afværgede.
Belgien sendte Dries Mertens på banen og han kom ind og var livlig fra start. De rødblusede skulle jagte en udligning og overtog mere og mere initiativet.

Hazard havde optræk til flere gode muligheder og Witsel havde et fint langskudsforsøg, som Lloris dog tog sig af. Generelt stod franskmændene fint i defensiven og afviste gang på gang de belgiske indlæg.

Selvom Belgien pressede på mod slutningen af kampen, lykkedes det Les Bleus at holde stand. De havde endda også selv et par muligheder for at lukke kampen til sidst, men cifrene blev.

De snuppede derfor en 1-0-sejr på Umtitis hovedstødsmål og er dermed klar til VM-finalen, hvor de skal møde enten England eller Kroatien. Belgien skal spille bronzekamp.

Stream Belgien – Rusland på Eurosport Player
Advertisement

Af Nanna Møller Karlsen

108 kommentarer

Eaol 21:55          
Fuldstændig latterligt fodbold.
Frankrig som har parkeret bussen i alle kampens 90 minutter, hvilket kendetegner det her VM perfekt. Vanvittigt skuffende VM på alle parametre, hvor alle holdene spiller “pragmatisk”, hvilket åbenbart er det nye ord for RØVKEDELIGT. Sørgelig retning fodbold bevæger sig i.

ANTI FODBOLD
schweini31 21:55          
Overraskende stærk kamp af Belgien.
Giroud er en kæmpe joke på det franske hold. Total uskarp "angriber".
Lezcano 21:55          
Frankrig er sgu stærke, men Belgien skal virkelig være mere kyniske hvis de vil opnå noget.

Mbappe er god, men skandaløs at se på. Film og skaberi hver gang vinden blæser på ham. Synd at han allerede nu viser sådan en klam side.
Sims91 21:55          
Fremragende kamp af Frankrig. Ros til Deschamps for at finde formlen. Før spillede man i øst og vest og gav unødvendige chancer væk konstant. Et mere modent udtryk nu. Det har hele tiden været spørgsmålet omkring Frankrig. Om de havde den fornødne rutine.
Joejoe2 21:55          
YES!! Belgian Raus!! nu mangler bare at England RAUS! også er alt godt :)
MetroDk 21:55          
hvor er Mbappe bare ulækkert at se på minder mig om neymar.
TIA 21:56          
Fuldt fortjent. Belgien var en kæmpe skuffelse, specielt i 2. halvleg da de skulle jagte mål.
Lørdag 23. februar
Fredag 22. februar