LeoVegas.dk ready? betfair Bethard Casino24 Advertisement

Underskud men større omsætning i FCM

| International | 19 kommentarer
Underskud men større omsætning i FCM
Foto: Getty Images

Infoboks

Vendsyssel - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (11/02)
bet365 5,00 4,00 1,61
NordicBet 6,25 4,05 1,57
YouBet 5,30 4,10 1,61

Se Southampton - Derby

Stream live på Eurosport Player  

Advertisement
FC Midtjylland Holding A/S har præsenteret et årsregnskab, der byder på et underskud på 64,7 millioner kroner. Til gengæld er omsætningen steget til 94,5 millioner kroner.

FC Midtjylland Holding A/S har præsenteret et årsregnskab for 2014/15, der byder på blandet læsning. På bundlinjen står et minus på 64,7 millioner kroner, hvilket bestyrelsen betegner som mindre tilfredsstillende.

Forklaringen på det store underskud skal findes i, at klubben ikke har solgt spillere men tværtimod styrket truppen. Det siger formand Rasmus Ankersen.

Til gengæld er omsætningen steget med 12 procent til 94,5 millioner. Det skyldes blandt andet øgede indtægter fra flere tilskuere og flere penge fra salg af merchandise og sponsorater.

For regnskabsåret 2015/16 forventes et plus på fem millioner kroner, melder klubben på sin hjemmeside.

Se Southampton - Derby Stream live på Eurosport Player  
Advertisement

Af Kristian Anker-Møller

19 kommentarer

FrækFyr17 14:29          
For regnskabsåret 2015/16 forventes et plus på fem millioner kroner, melder klubben på sin hjemmeside.

EL-succesen får selvfølgelig sit at sige her, men det lyder ikke helt dumt ift. tidligere når man tænker på store aktivitet samt manglende salg af profiler i sommervinduet.

Klubben budgetterer så også med europæisk gruppespil hver anden sæson e.lign.
haraltidret 14:38          
Det er ikke i længden holdbart at der hver sæson skal betydelige spillersalg samt europæisk gruppespil til før budgettet hænger nogenlunde sammen i FCM. Og med base i en by som Herning er det i det lange løb nok også begrænset hvor meget mere man kun øge tilskuerindtægter og sponsorindtægter.
The Sleeping Goose 14:40          
Av av, men så længe man har en sugardaddy, betyder de blodrøde tal jo ikke så meget
ZidanPark 14:42          
Tja, var vel forventet quo ingen spillersalg.

Synes dog alligevel det er en smule skræmmende at det minus er så stort.
Selvfølgelig har der været brugt nogle penge på spillerkøb, men vil være svært at hente +60mil på spillersalg af Sisto, Sviatchenko, Dueland (2-3 frem) og Kian Hansen.
Last Motiv 14:56          
Lidt av, men de havde vel set den komme i FCM.
Tænker dette er rent drifts underskud, så er det vel det største i Superligaens historie, det er vel kun PSE der har kunne præstere underskud i samme størrelse, men mener at huske at det var/er lige knap så stor,
Der er virkelig noget at arbejde med i FCM, dog har de et par profiler der ville kunne indtægter i den størrelsesorden, men alligevel :(
Viola 4 Ever 15:17          
Det mest bekymrende, er at omsætningen, uden ekstraordinære poster, er så lav som tilfældet er.
Treco 15:38          
Last Motiv
Der ligger en engangsbetaling til Dempo på 10,4 mil. For ikke at bygge et akademi en Indien. Så falder underskude da til 54,3 mil. Om der så er andre ting der ikke er drift i det ved jeg ikke. Men tror dog at man også har haft underskud på transfer.
Det større underskud skyldes ledelsens bevidste valg om ikke at sælge spillere men derimod forstærke truppen i bestræbelserne på at vinde klubbens første danske mesterskab. Fra FCM´s egen hjemmeside
Men det er vel det der er FCM´s problem at være topklub koster og jeg er ikke sikker på at FCM ligger i et område hvor man kan skaffe nok tilskuere og sponsore til at sikre en indtjening der kan betale.
Onsdag 16. januar
Tirsdag 15. januar