LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ung AaB-hardhitter: Den var ikke til gult

| Superligaen | 11 kommentarer
'Gaarde virker ikke overbevisende' - debatten i stor uenig om AaB's nye strategi
'F****** fornøjelse!' Stor AaB-forløsning efter fire kampe uden sejr
Hansen om vilde Superliga-kampe: Her eksploderer det
Askou: Det blev mindst lige så svært, som vi havde frygtet
Hobro slår Vendsyssel i underholdende dyst - se alle 5 mål her
Ung AaB-hardhitter: Den var ikke til gult
Foto: Getty Images

Mathias Ross kalder sin aktion mod Alexander Juel Andersen for hård, men han mener selv, at han ramte bolden først.

18-årige Mathias Ross fik endnu en startplads for AaB, da de onsdag havde besøg af Vendsyssel og spillede 1-1 efter en jævn affære.

Stadion var dog godt oppe at køre i slutfasen, hvor Ross med et gult kort i bagagen gik hårdt til gæsterne Alexander Juel Andersen, hvilket gav lidt tumult mellem holdene.

Ross mener selv, at han ramte bolden først.

- Bolden hoppede ud mod sidelinien, og jeg føler, at jeg ramte bolden, og så sparkede han op i min fod. Vi snakkede sammen efter kampen, og der sagde han det samme.

- De overreagerede. Den var hård, men jeg føler, jeg ramte bolden først, så mere er der ikke i det, siger Ross til TV3 Sport.

Ross mener ikke, at han skulle have haft gult.

- Det kan godt være, det er urutineret, men jeg føler, jeg ramte bolden først. Men selvfølgelig var den hård, og det kan godt være, at jeg skal lade vær en anden gang, siger Ross.

Ross har spillet fem kampe i Superligaen for AaB - heraf tre fra start.

Se Superliga, Europa League og meget mere sport Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikael Blond

11 kommentarer

Nicodemus 20:32          
unge Ross skal måske læse lidt op på fodboldloven, hvis han tror at ramme bolden første, er ensbetydende med at man ikke kan få gult/rødt. Så tager han ganske enkelt fejl.

Han kunne sagtens have fået gult/rødt for at tilsidesætte modstanderens helbred.
Spirit of '79 20:37          
OK, han er ung og sikkert ikke vant til at være på tv, men alligevel... Det havde været klogere, hvis han bare havde indrømmet, at det var en tosset aktion. Det kan alle jo se, at det er.
Landstræner 20:38          
Enig, Nicodemus.

Men! Nu har jeg set den igen og igen, og hver gang jeg ser den, så ser den mildere og mildere ud. Han kommer faktisk først, ikke højt oppe, og så er det faktisk ham, der bliver ramt.

Ross er dog skyld i den farlige situation, så helt ok med frispark til Vendsyssel. Et gult kort kan diskuteres, men ingen grund til at snakke om muligt rødt kort.
MartinHerold 20:46          
Hvis man føler man måske skal lade være en anden gang, så kan man nok også give gult.
Mineralvand 20:49          
Han tilsidesætter ikke en skid. Han kommer først ind i duellen, og modstanderen sparker op i hans fod, som på ingen måde er for højt. Kunne den give gult? Ja, skkkert, men i samtidige udenlandske ligaer minus den spanske havde man spiller videre uden noget. Se fodbold fra England, Tyskland og Frankrig, der går de til stålet i deres dueller. Det er sådan en intensitet fodbold skal have, og det mangler vi i superligaen. Det er blandt andet derfor mange unge danske spiller får et kulturchok når de kommer ud. Sådanne taklinger sker til træning hver dag. Ross er af en støbning som forsvare var i gamle dage, og det er fucking fedt at se.
Allan1987 20:53          
Den tackling er jo ikke værd at snakke om. At kommentatorerne taler den op til at være en svinestreg er jo bare åndssvagt. Tror også lidt at det er kommentatorernes reaktion der gør at folk herinde i tråden også overreagerer.
fchjørring 20:55          
Hvis kusk var blevet skadet af en modstander som spillede så ansvarsløst var fin holding så den samme?
Søndag 19. maj