LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ung BIF-keeper: Vildt at være nået så langt

| Superligaen | 8 kommentarer
18 år siden i dag: Genoplev Zumas fabelagtige saksespark mod Brøndby her
Klassekasse: Gense Halimi mesterlige mål ved KMD Cup her
Graulund om ny BIF-træner: 'Her er jeg ikke helt enig med Niels Frederiksen'
'Helt fra starten af har Niels været vores topkandidat' - Ebbe Sand om ny Brøndby-boss
Der er ekstra pres på fra både ledelsen og fansene i Brøndby, og det er jo det spændende - Niels Frederiksen sætter ord på sit nye job
Ung BIF-keeper: Vildt at være nået så langt
Foto: Getty Images

18-årige Mads Hermansen rykker denne sommer op i Brøndbys førsteholdstrup, og den unge keeper har det lidt vildt over at være nået så langt med fodbolden.

Mange drømmer om det, men få kan prale af at blive professionelle fodboldsspillere.

Inden for et par uger er 18-årige Mads Hermansen en af de, der kan prale lidt ekstra.

Keeperen er nemlig blevet rykket op i Brøndbys Superliga-trup, og så er drømmen om en tilværelse som professionel fodboldspiller en realitet.

Og det kan godt være lidt af en mundfuld for en ung herre som Mads Hermansen.

- Da jeg fik min kontrakt og beskeden om, at jeg skulle i Superliga-truppen, var det vildt at sidde og tænke på, at jeg er nået så langt, men samtidig har jeg også nogle store målsætninger og ambitioner for mig selv, så det er stadigvæk kun et lille skridt på vejen, siger han til brondby.com.

- Jeg er nået langt men alligevel ikke nået nogen vegne endnu i forhold til det, jeg gerne vil nå. Det er de færreste, der når med i Superliga-truppen, og jeg er også utrolig taknemmelig for, at jeg har nået det og er glad og stolt over det.

- Nu forventer jeg at få lidt hår på brystet af at være seniorspiller, og det er også det, jeg skal bruge den første tid på – at leve og opføre mig som et voksent menneske.

- På U19 er man nok lidt mere teenager-sjov og hygger mere, men nu er det noget, man lever af og ikke bare en hobby ved siden af. Det er det, der er forskel på, om man gør det for sjov, eller fordi det er det, man faktisk vil leve af, siger Mads Hermansen.

Han fortæller, at han udmærket er klar over, at han er nederst i hierarkiet som tæller Marvin Schwäbe, Michael Tørnes og ham selv – men det første delmål er at komme med i kamptruppen.

Se Superliga, Europa League og landsholdet Live på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Tirsdag 18. juni
Mandag 17. juni