Luk

Ung BIF-stopper bifalder øget konkurrence

| 3F Superliga | 17 kommentarer
Ung BIF-stopper bifalder øget konkurrence
Foto: Getty Images

Infoboks

Esbjerg fB - Brøndby IF
Superligaen Grundspil (22/09)
bet365 3,80 3,50 1,95
NordicBet 3,70 3,80 1,92
Oddset 3,80 3,65 1,95

Anton Skipper ser frem til at lære af Andreas Maxsø og Sigurd Rosted og har ikke noget imod den øgede konkurrence i Brøndby-forsvaret.

Brøndby har hentet Andreas Maxsø og Sigurd Rosted denne sommer, og det giver øget konkurrence i midterforsvaret for unge Anton Skipper.

Den 19-årige Brøndby-komet er dog kun glad for at få et par rutinerede herrer at læne sig op ad, siger han til B.T.

- De har en masse erfaring, som man kan lære af. Nu er vi fire stoppere i hvert fald til to pladser. Det er øget konkurrence, men det er jeg sikker på, jeg kommer til at lære af, de har en masse erfaring. Hvis man får chancen, er det også nogle, man kan læne sig op ad, siger Skipper til B.T.

Anton Skipper har spillet fuldtid i de seneste seks kampe for Brøndby i 3F Superliga.


Af Sara Margren

16 kommentarer

Jmd 22:54          
Skipper er heller ikke god nok. Er enig i at man skal bruge de unge, men ikke hvis de ikke har niveauet.
Ludomania 23:00          
Her KUNNE du have stoppet dig selv peter999, og måske overvejet om dette er et svar på et spørgsmål stillet at BT. Man skal være rimeligt langsom hvis man ikke forstår at Skipper var presset op i et hjørne med det spørgsmål og at han svarede det eneste han kunne svare.

Selvfølgelig ville Skipper da helst være fast starter på førsteholdet med noget distance ned til næste spiller i hierarkiet fremfor i en konkurrencesituation med Maxsø og meget lille chance for fortsat at være i startelleveren. Men forfriskende at se at der er der virkelig er mennesker der falder for sådanne udtalelser, her gik jeg og troede at de var så gennemsigtige at alle over 6 år kunne gennemskue dem.
ComeOn@ 01:14          
Jmd

Hvad er det for noget vrøvl at skipper ikke er god nok. Individuelt er han en up and coming spiller, men det kræver, at han har tilstrækkeligt gode forsvars kollegaer, hvilket han ikke har haft indtil nu.

Knægten er altså kun 19 år
Mdeden 07:03          
@ludomania
Tror du ikke at vavro er glad for at han fik Bjelland som makker i stedet for det andet vaklende der var (har svedt navnet på ham tjekken ud)?
Man kan nemt antage at hjortur ikke er i Brøndby næste sommer. Skipper har en chance for at lære mere og komme til at se bedre ud med Rosted og Maxsø som konkurrenter end med Paulus og Hjortur
Bløde babser 08:55          
Tror du ikke at vavro er glad for at han fik Bjelland som makker i stedet for det andet vaklende der var (har svedt navnet på ham tjekken ud)?
Hvis der både var kommet Bjelland og hans tvillingbror havde Vavro nok ikke syntes det var så skønt.....Hvis du vil sammenligne så lav lige en sammenligning vi kan bruge til noget.
Ellers spilder du bare alles tid.
rickrick 09:07          
Jeg er ikke pjattet med det! Men jeg har også forståelse for at man napper en transferfri Maxø, når chancen lige pludselig byder sig.

På kort sigt tænker jeg det er fint for Skipper. Rosted/Maxø kan næppe spille alle kampe, så Skipper skal nok få noget spilletid - og nu ved siden af en dygtig CB (i stedet for de placeringsforvirrede Arajuuri/Hermansson).

På lidt længere sigt kan det blive problematisk hvis Maxø/Rosted simpelthen ikke er bedre end den øverste halvdel af Superligaen og dermed ikke kommer videre. Rosted og Maxø er begge 25 og dermed kan de ende som et (i Superliga sammenhæng) stærkt makkerpar, der nemt kan spille i 2-3-4 år.

Det kan blive blokerende for Skipper/Kabongo i forhold til at få en fast plads i start 11´eren. På den anden side kan de også udvikle sig og simpelthen blive bedre end Maxø/Rosted.

Jeg er rimelig splittet på den her … men mon ikke man håber på at kunne skyde Maxø afsted om et par år, når han har fået styr på karrieren igen?! Så må vi se om Skipper eller Kabongo har udviklet sig nok til at kunne tage over.
Tirsdag 17. september
Mandag 16. september