Luk

Ung BIF'er får chancen: Han er dynamisk

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Anis Ben Slimane får chancen for at vise sig frem i Brøndby i opstarten, og hvis den 18-årige midtbanemand gør det godt, er der mulighed for spilletid.

Den 18-årige midtbanespiller Anis Ben Slimane får chancen for at vise sig frem i Brøndbys opstart.

Han er således blevet rykket op i førsteholdstruppen og træner med hver dag. Der er ikke nødvendigvis tale om en permanent oprykning, men i hvert fald i opstarten skal han have hår på brystet.

Cheftræner Niels Frederiksen har et godt indtryk af den næsten 190 centimeter høje midtbanemand.

- Anis er en meget dynamisk og bevægelig midtbanespiller, som kan dække et stort område. Han har en god krop at spille i – han er fysisk stærk, men er samtidig god med bolden, siger Niels Frederiksen

- Det, der bliver spændende nu, er at se, hvordan han reagerer på at komme ind i et træningsmiljø, hvor han skal træne endnu mere og endnu hårdere. Der kommer mere fart og tempo i alt, hvad han skal gøre. Så han skal tage nogle skridt, men vi tror på, at han på sigt kan gøre det.

- Nogle gange sker der det, at det går lidt hurtigere end forventet, og pludselig løfter de sig, fordi de kommer ind i et miljø, hvor kravene er større – og det håber vi, han gør, siger Niels Frederiksen.

Anis Ben Slimane blev hentet til Brøndby fra AB i sommer og kort efter skrev han under på en lang kontrakt – og hvis han gør det godt i januar og februar, så kan han sagtens få Superliga-minutter.

- Alle, der er med i truppen, har mulighed for at vise sig frem og gøre sig fortjent til at spille, siger Niels Frederiksen.

Han slår dog fast, at det er vigtigt at være påpasselig med så ung en spiller, der pludselig skal træne hver eneste dag – nogle dage flere gange.

- Vi har talt med den fysiske sektor om, at der indimellem skal tages hensyn til ham, for vi skal selvfølgelig ikke risikere, at han bliver skadet, siger Niels Frederiksen.

Inden han kom til Brøndby, nåede Anis Ben Slimane at spille 18 kampe for AB i 2. division.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar