LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ung bomber: Ingen kan hjælpe mig som Juve

| International | 0 kommentarer
Rygte: Juve vil hente Pogba byttehandel
Highlights: Elegante Insigne sikrede Italien vigtig sejr over imponerende Bosnien
Frustreret Barella hamrer bolden væk: Rammer uheldig græsk bolddreng i ansigtet
Ronaldos klassemål mod Man Utd er kåret til Champions Leagues bedste - se det her
Ung bomber: Ingen kan hjælpe mig som Juve
Foto: Getty Images

Infoboks

Juventus er den helt rette klub at være i, hvis Moise Kean skal fortsætte sin flotte udvikling, mener den 19-årige italienske angriber.

Moise Kean har haft en fantastisk sæson, hvor den 19-årige angriber har scoret seks Serie A-mål for Juventus i 13 kampe.

Hans præstationer har også kastet en debut og yderligere to kampe på det italienske landshold af sig - endda med to scoringer til følge.

Kean kom tilbage til Juventus i sommeren 2018 efter et lejeophold hos Hellas Verona, og Juventus er det helt rette sted, hvis Kean også skal fortsætte sin udvikling.

Det fortæller han i et interview med magasinet SoccerBible ifølge Football Italia.

- Juventus hjælper dig med at vokse og blive en mand i alle de ting, du gør. Du lærer en masse ting uden at lægge mærke til det, siger Kean og fortsætter.

- Teknisk har jeg forbedret mig, men min ambition er at forbedre mig hver dag og mere og mere. Jeg er klar over, at jeg bærer en trøje, der kræver et vist ansvar, men det er ikke en byrde. Jeg er fokuseret på min rejse.

- Jeg er sikker på, at der i øjeblikket ikke er andre hold, som kan hjælpe mig med at forbedre mig på samme måde, som Juventus kan.

Moise Kean kom til Juventus' ungdomsafdeling som 11 årig fra Torino og har kun været væk fra klubben i den ene sæson hos Hellas Verona.


Af Jonas Dalgård

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Mandag 17. juni
Søndag 16. juni