Luk

Ung brasilianer melder sig klar for Chelsea

| International | 6 kommentarer

Infoboks

Chelsea - Malmö FF
Champions League gruppe H (20/10)
Oddset 1,07 10,50 26,00
bet365 1,10 11,00 21,00

Den 19-årige brasilianer Nathan Allan melder på sin Instagram-profil, at skiftet fra Atletico Paranaense til Chelsea er på plads. Endnu har klubberne ikke bekræftet officielt.

19-årige Nathan Allan regnes i Brasilien for et stort talent. I sidste måned meddelte Atletico Paranaense-spilleren på Twitter, at han var i London for at forhandle med Chelsea. Nu er skiftet så faldet på plads.

I hvert fald skriver Nathan på sin Instagram-profil, at han fremover skal tørne ud for Chelsea.

- Tak til Chelsea for at tro på mig, jeg vil gøre mit bedste for at støtte holdet og nå mine nye mål, skriver Nathan blandt andet på Twitter.

Nathan spiller på den offensive midtbane eller som hængende angriber.


Af Kristian Anker-Møller

6 kommentarer

daniel987 18:43          
Og hvor er jeg bange for at han bliver endnu en tilføjelse til spillere vi ikke bruger, ligesom tilfældet har været med..;
Piazon, tildels De Bruyne, Kakuta, T Hazard, Salah, Van Aanholt, J McEachran, Traore, Wallace, tildels Omeuro, tildels Bertrand, Kalas, Bamford..

Bare for at nævne nogle stykker :O
MIghtyBlues 18:57          
Der er langt fra talent til etableret førsteholdsspiller i Chelsea, og man har ikke været gode til at give de unge nok chancer. Dog blander du pærer og æbler sammen. Nogle af de spillere du skriver er jo igang med et forløb, der netop skal gøre chancen for førsteholdsfodbold i Chelsea større. Andre har måske bare ikke været gode nok.

De Bryune og Bertrand har klubben tjent gode penge på, da man ikke vurderede de var/ville blive gode nok.

Jeg tror/håber man i fremtiden vil blive bedre til at overføre akademispillere til førsteholdstruppen. Ungdomsholdet har vist aldrig været stærkere, og det bliver sværere og sværere at se bort fra det meget succesfulde ungdomshold.

Nathan skal formentlig lejes ud til at starte med, da han vist ikke kan få arbejdstilladelse. Det samme skulle være tilfældet med Kenedy, som også skulle være tæt på at skrive under med Chelsea.
BluesTonight 20:24          
Det er jo klubbens klare strategi at købe unge talenter med det formål først at udvikle og siden hen sælge med god fortjeneste... Efter ffp reglerne er trådt i kraft er det vores eneste chance for at være konkurrencedygtige på tranfermarkedet på længere sigt!

Tror næppe de to unge brasilienere skal ses som indkøb til førsteholdtruppen, men derimod en investering!
Recognize 21:43          
Indkøb til førsteholdet er vel også investeringer...
OAH 04:08          
Omerou og Bamford, begge udlejet til Middlesbrough kan jeg rigtig godt lide. Omerou var utrolig stærk sidste sæson, den her sæson har han vist lidt flere svaghedstegn, men det er vel hvad man kan forvente af en ung spiller. Tror godt det er en spiller som kunne blive fast inventar for et Premier League hold inden for et par år, men Chelsea virker klart som en for stor mundfuld. Bamford har til gengæld spillet en stor sæson, men det har hovedsageligt været på kanten, hvor Chelsea er godt besatte, eller som angriber i en 4-4-2 hvilket ikke helt er Chelseas system, så det kan blive svært for ham at spille sig på holdet. Dog er han helt klart en spiller med potentiale til at blive en stjerne i engelsk fodbold.
Ruben Sosa 08:05          
Velkommen til Vitesse!
Onsdag 20. oktober
Tirsdag 19. oktober