Luk

Ung dansk keeper jubler over Burnley-skifte

| England | 0 kommentarer

Infoboks

Leicester - Burnley
Premier League (19/10)
bet365 1,57 4,00 6,00
NordicBet 1,61 4,20 6,20
Oddset 1,55 4,10 5,70

Den tidligere HIK-målmand Lukas Jensen kalder det en drengedrøm at spille for Burnleys U23-hold, og han er henrykt over at træne med nogle af de bedste målmænd i verden.

Den 20-årige målmand Lukas Jensen har denne sommer skiftet HIK i 2. division ud med Burnleys U23-hold.

Målmanden har trænet med de engelske landsholdsmålmænd Nick Pope og Joe Hart i opstarten, og danskeren kniber sig lidt i armen over situationen.

- Det er bare fedt at være her, og det er en god oplevelse at træne med førsteholdet. For et år siden havde jeg aldrig troet, at jeg skulle træne med nogle af de bedste målmænd i verden, siger Jensen til klubbens hjemmeside.

Lukas Jensen fik sin debut for Burnleys U23-hold mandag, hvor holdet slog Ipswich med 3-1, og målmanden ser frem til at bygge mere på.

- Det er en læringsproces hele vejen igennem, og det handler om at udvikle sig hver dag, og det ser jeg frem til at gøre.

- Det er drengedrøm at spille i England. Næsten ingen unge spillere fra Danmark kommer over og spiller for engelske klubber. Det er kun et fåtal, og jeg er glad for at være én af dem. Jeg ser fremad og så må vi se, hvad fremtiden bringer, siger målmanden.

Lukas Jensen er den tredje danske målmand i Burnley efter Brian 'The Beast' Jensen og Anders Lindegaard, der forlod klubben denne sommer.


Af Sara Margren

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Fredag 18. oktober
Torsdag 17. oktober