Luk

Ung dansker er færdig i Brentford til sommer

| Championship | 1 kommentar

Infoboks

Sheffield Wednesday - Brentford
Championship (21/10)
Oddset 3,35 3,35 2,15
bet365 3,40 3,40 2,15

Justin Shaibu, som i sommeren 2016 skiftede HB Køge ud med Brentford, er færdig i den engelske klub, når hans kontrakt udløber til sommer. Han har siden sommeren 2018 været udlejet til Boreham Wood.

Det tidligere HB Køge-talent Justin Shaibu er færdig i Brentford, når hans kontrakt udløber til sommer.

Det fortæller cheftræner Thomas Frank om den 22-årige angriber, som lige nu er udlejet til Boreham Wood helt nede i den femtebedste engelske række.

- Justin skal finde et godt sted, hvor han kan få en masse spilletid og tage det næste skridt i sin karriere. Han skal ikke tilbage hertil, siger Thomas Frank til bold.dk.

Justin Shaibu skiftede til Brentford i sommeren 2016. Dengang var han 18 år gammel og gjorde det så godt, at han allerede et år senere forlængede sin aftale i England.

Det blev da også til både debut og mål på førsteholdet, inden skader satte en lille stopper for udviklingen. I januar 2018 blev han sendt på leje i Walsall i League One.

Her blev det til 14 kampe uden scoringer, og da Shaibu vendte tilbage til Brentford i sommeren 2018, røg han videre til Boreham Wood langt nede i rækkerne – og til sommer er hans kontrakt i Brentford udløbet.

- Det er sådan, det er. Det går op og ned med unge spillere. Justin har stadig et rigtig fint potentiale, som han bare skal forløse et andet sted.

- Det er helt naturligt, at det er sådan, det går med nogle spillere. Man har som regel 24 spillere i en trup, men kun 11 kan spille ad gangen. Indimellem er der spillere indefra, der træder et skridt op og bryder igennem – andre gange skal de komme udefra, siger Thomas Frank.

Justin Shaibu nåede i sin tid 23 førsteholdskampe for HB Køge.


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Mandag 19. oktober