Luk

Ung divisionsmidt: Er bedst til at stjæle bolde

| 2. division | 1 kommentar

Infoboks

Hocine Derrar er glad for at være en del af FA 2000, og han synes, at han har udviklet sig meget i klubben, hvor midtbanespilleren ser sine største kvaliteter ved bolderobringer. 

Du kan læse artiklen på LigaBold.dk - eller herunder.

20-årige Hocine Derrar huserer på den defensive midtbane for 2. divisionsmandskabet FA 2000, og midtbanespilleren har fået godt med spilletid i efterårets kampe.

Den unge midtbanespiller siger til LigaBold.dk, at han har fundet sig godt til rette i FA 2000, siden han kom til klubben fra HIK i starten af 2020.

- Jeg er faktisk glad for at være her, fordi det er en klub, der går meget op i, at man har det godt, og man går op i, at alle er velkomne. Selvfølgelig er jeg super glad for det, men jeg synes også, at det er vigtigt, at man er et sted, hvor man kan udvikle sig, og det føler jeg også, at man kan i FA 2000. 

- Jeg har spillet meget det seneste halvandet år, så på den måde har jeg udviklet mig rigtig meget, siger Hocine Derrar til LigaBold.dk.

Hvilke kvaliteter mener du, at du besidder?

- Jeg føler, at jeg er bedst til at stjæle bolde fra modstanderne, og jeg føler også, at jeg kan lægge nogle gode bolde ind i mellemrummene, så jeg føler, at jeg har lidt af hvert, men det bedste for mig er uden bold, men jeg har selvfølgelig også nogle kvaliteter med bold.

Fedt at score hattrick

Tidligere i oktober var Hocine Derrar i en noget uvant rolle, da den defensive midtbanespiller scorede hattrick i 3-5-nederlag til topholdet Hillerød Fodbold, og det overrasker ham også selv, at han endte med at nette så mange gange.

Han har nemlig aldrig scoret hattrick som seniorspiller, siger Derrar.

- Det var totalt fedt, fordi jeg havde ikke selv regnet med, at jeg skulle komme ind at score i sådan en kamp specielt ikke mod et tophold i 2. division. Det var meget fedt, og det var meget på instinktet. Vi var bagud 0-3, så vi havde ikke rigtig noget at miste, så jeg blev mere offensiv.

- Da jeg så scorede mit første mål, gik jeg endnu længere op. Da jeg så scorede mit andet mål, så tænkte jeg også bare, at jeg skulle lave det tredje, så det var meget fedt i forhold til, hvis det kun ikke havde stået 1-1 eller noget, så havde jeg ikke været så offensiv, og så ville jeg beskytte mit forsvar. Det er dejligt at få scoret nogle mål, så man også viser, at man kan noget den anden vej.

FA 2000 er jo placeret som næstsidst i 2. division. Hvilket potentiale ser du hos holdet?

- Jeg synes, at vi spillede en rimelig god kamp mod HIK senest. Vi havde dog det sidste kvarter, hvor vi var foran med 2-0, men så lukkede vi dem ind i kampen, da de scorede til 1-2, og så scorede de til 2-2 til allersidst. Vi har slet ikke ramt det niveau, som vi gerne vil, men det gjorde vi faktisk mod HIK, men så var det ærgerligt, at vi ikke kunne holde den der. Hvis vi tager vores præstation med fra HIK-kampen, så tror jeg sagtens, at vi skal få de point, der skal til for at komme lidt højere op.

Vil gerne tage næste skridt

Selvom Derrar nyder at være en del af Frederiksberg-klubben, kunne han godt tænke sig at prøve sig af på højere niveau på sigt, og her er han både åben for danske og udenlandske klubber.

- Jeg er glad for at være der, hvor jeg er nu. Jeg spiller fast, og det er jeg super glad for, men det er klart, at jeg også har nogle ambitioner om at komme videre på et tidspunkt, og jeg vil gerne så højt op som muligt. 

- Ved det næste skifte vil jeg gerne et step op, men det er ikke noget, som jeg lægger så meget i lige nu. Jeg har det godt i FA 2000 nu, men jeg vil gerne tage et skridt op, siger Hocine Derrar til LigaBold.dk.

Næste opgør for FA 2000 er mod AB lørdag 30. oktober, hvor der er kampstart klokken 13.45 på Frederiksberg Stadion.

Hocine Derrar er noteret for 12 kampe for FA 2000 i 2. division i denne sæson med tre mål til følge.

Artiklen er bragt i samarbejde med LigaBold.dk.


Af Anders Jensen
Onsdag 26. januar