Luk

Ung FCK'er regner ikke med forårsudlejning

| 3F Superliga | 5 kommentarer

Infoboks

FC København - AGF
Superligaen Grundspil (28/02)
Bet25 1,88 3,75 3,70
Oddset 1,92 3,70 3,85
bet365 1,85 3,60 4,20

19-årige Carlo Holse regner ikke med, at han skal udlejes fra FC København i foråret. Han håber, at han kan kæmpe sig til flere startpladser i hovedstadsklubben.

Unge Carlo Holse er ikke umiddelbart fristet af at blive udlejet fra FC København i foråret.

Den 19-årige offensivspiller har fået pænt med spilletid i efteråret, og han regner også med at kunne trække den hvide trøje over hovedet de kommende måneder.

- Jeg tror, jeg stadig spiller i FCK, når sæsonen er i gang, siger Carlo Holse til bold.dk om muligheden for en udlejning.

- Jeg har haft gode snakke med Ståle og Johan Lange, og de ser en god fremtid i mig og tror, jeg kan få nogle kampe i foråret. Det er det, jeg satser på.

Holse har fået spilletid i 17 kampe i efteråret, hvor det i øvrigt blev til to mål og tre assists. Han er dog sulten efter endnu mere. 

- 17 kampe er egentlig fint, men der skal gerne komme lidt flere fra start i foråret. Det er det, jeg arbejder på. Det er et pænt tal, men mange af dem er fra bænken, og så er det lidt sværere at gøre en forskel i kampene, siger han.

- Jeg tror, at alle gerne vil spille så mange kampe som muligt. Så helt tilfreds er jeg ikke, lyder det fra Holse.

Hvad føler du, der skal til, for at du kan få flere kampe fra start?

- Jeg skal gøre en større forskel i de kampe, jeg kommer ind i, ved at lave flere mål og assists. Og så skal jeg gribe chancen, når jeg får den fra start.

- Jeg skal byde ind med mål og assists i de minutter, jeg får. Det er måske det, der har manglet lidt. De sidste marginaler. Jeg har egentlig haft chancerne til at gøre det, men det sidste har manglet. Det skal måske lægges på i mit spil, siger Holse, der også vil lægge på i den fysiske del af spillet.

Carlo Holse har spillet 29 kampe for FC København i karrieren.

anton@bold.dk

F.C. København på hjemmebane. Find dit gavekort til store oplevelser her!


Af Anton Græsdal Maajen

5 kommentarer

JakobFC 12:43          
Jeg synes han viser mange tegn på at han kan blive en stor spiller og hvis han forsætter fremgangen i foråret, kan han måske i højere grad kæmpe om en plads i startopstillingen til næste sæson.
Slettet(271415201207) 13:02          
Holse og Wind er fremtidens profiler i klubben hvis de fortsætter den udvikling de er i. Ved ikke om der er spilletid nok til at udvikle sig mere. Han burde kunne finde en klub som han kan spille fast i en sæson og derefter er der formentlig nogle der ikke er i klubben længere (Fischer og NDoye) så kan han bedre komme til at spille.
yeppes 14:08          
Jeg har endnu ikke set noget, der berettiger Holse til andet end 1. division - han må være fantastisk til træning, siden han bliver ved med at være i truppen.
jenner4 14:53          
Alle der har fulgt Ungdomsfodbold og U-landsholdene ved han er et talent i særklasse. Han kan spille alle offensive pladser på højt niveau, dog nok bedst på 10, er, MEN i FCK hvor Ståle vil spille med 2 store ikke specielt mobile boksangribere og en powerkant så bliver det svært som 19 årig med ungdomsfysik.Jeg er dog ikke i tvivl om, han pludselig brager igennem når fysikken får sat sig. Han har så meget fodboldhjerne og vision/blik for spillet, at når først han er starter, så bliver han en profil de næste mange år. Jeg tror ganske enkelt heller ikke FCK tør sælge ham, de ved godt han kan blive rigtig stor i mange andre systemer end norsk 4-4-2 med indlæg fra kanter til 2 store boksspillere.
Nik0 13:16          
Han burde tage et år i en anden klub med kontinuerlig spilletid, særlig hvis Fischer bliver i næste sæson.

Fischer og Skov er to af de farligste og mest kampafgørende kanter i SL i et godt stykke tid. Hvis Ståle samtidig får hentet ind til den centrale midt, så kan Falk også dække kanten på et højt niveau.

Jeg tror at han ville stå stærkere til at overtage for Fischer/skov hvis han står som 21-årig og har været en bærende spiller hos et andet hold et års tid og spillet fast fra start.

Når det så er sagt, så forstår jeg ikke at han ikke fik mere tid i angrebet da Wind var skadet. Det var i den periode efter Fischer/N´Doye var vores stærkeste angrebspar og Fischer var ude. Det havde givet så meget mening at bruge ham som Fischer light i stedet for at spille 10 mod 11 som det ofter virker med Pieros på toppen...

Men jeg håber at han kan tage springet til seniorbold og at han ikke ender som Amankwaa, der var en af Danmarks bedste ungdomsspillere. Han har trods alt scoret flere mål allerede end Danny gjorde i 99 kampe
Torsdag 25. februar