Luk

Ung FCM-debutant godkender sin præstation

| 3F Superliga | 5 kommentarer
Ung FCM-debutant godkender sin præstation
Foto: FC Midtjylland

Infoboks

Lyngby - FC Midtjylland
Superligaen Grundspil (15/09)
bet365 5,50 4,20 1,55
NordicBet 5,85 4,30 1,54
Oddset 6,20 4,30 1,55

18-årige Gustav Isaksen debuterede for FC Midtjylland i søndagens kamp mod SønderjyskE, og det var en drøm, der gik i opfyldelse, siger den unge angriber.

Det var ikke kun FC Midtjyllands cheftræner Brian Priske, der havde debut i eftermiddagens kamp mod SønderjyskE. Det havde den talentfulde angriber Gustav Isaksen også.

Isaksen, der er akademispiller i FC Midtjylland, afløste målscorer Awer Mabil efter 78 minutter, og det var en meget stor oplevelse, sagde den unge angriber efterfølgende til FC Midtjyllands egen hjemmeside.

- Det betyder meget for mig. Det er en stor dag for min familie og jeg, det er noget jeg har drømt om længe. Det er en stor drengedrøm for mig.

- Bare det at komme ind, foran 2-0, og holde sejren, det betyder rigtig meget, og det var rigtig godt for holdet, når vi har haft sådan en down-periode spillemæssigt.

Isaksen var først og fremmest tilfreds med holdets præstation, men var en anelse mere tilbageholdende med beskrivelsen af sin egen indsats, som han dog godkender.

- Jeg er glad for, at vi er foran 2-0, så jeg kan lave lidt mere med bolden, end hvis vi var foran 1-0 og bare kun skulle tænke på at holde føringen.

- Jeg synes, at jeg kommer ind og gør det okay. Det er selvfølgelig altid svært at komme ind i sin første kamp, når jeg aldrig har prøvet det før. Men jeg føler, at jeg kommer fint ud af det, og jeg håber på at få flere chancer, hvor jeg kan vise mig endnu mere frem.

Gustav Isaksen og FC Midtjylland har 19 point efter syv kampe efter dagens 2-0-sejr mod SønderjyskE.


Af Benjamin Alexander Helbo
Søndag 15. september
Lørdag 14. september