Luk

Ung FCM-midt greb chancen: Ikke overrasket

| 3F Superliga | 2 kommentarer

Infoboks

FC Midtjylland - SønderjyskE
Superligaen Grundspil (24/10)
Bet25 1,41 4,90 7,80
Oddset 1,42 4,60 8,00
bet365 1,36 5,00 8,50

20-årige Raphael Onyedika har grebet chancen og spillet sig ind på FC Midtjyllands førstehold. Det er gået stærkt, men det har ikke overrasket ham selv. 

I seneste sæson var Raphael Onyedika udlejet til FC Fredericia, hvor det blev til 28 førsteholdskampe. 

Det har banet vejen for, at han i denne sæson er blevet fast inventar på FC Midtjyllands midtbane, hvor han har udfyldt hullet efter landsmanden Frank Onyeka, der blev solgt til Brentford i sommer. 

- Året i Fredericia gav mig virkeligt meget, og det var en vigtig læring for mig. Det er noget helt andet at spille seniorfodbold i forhold til U19, som jeg spillede året inden. Jeg udviklede mig meget i Fredericia, og for mig var det et perfekt springbræt til at komme ind på holdet i Midtjylland.

- Jo mere man spiller, jo mere erfaring får man. Det er klart. Men jeg synes, det er gået bedre og bedre hele tiden, og det er en god følelse at hjælpe holdet. Det er det vigtigste for mig, forklarer Onyedika til FC Midtjyllands hjemmeside. 

Pladsen i klubbens startopstilling har dog ikke overrasket den 20-årige midtbanespiller, der allerede i sommer gjorde det klart, at han var klar til at gribe chancen.

- Jeg vil ikke sige, at jeg er overrasket over, at det er gået så stærkt. Jeg er er selvfølgelig super glad for at have fået muligheden for at spille så meget, men jeg sagde også i sommers, at jeg følte mig klar til at gribe chancen i Superligaen efter en god sæson i Fredericia.

Raphael Onyedika har 13 kampe i denne sæson for FC Midtjylland. 


Af Andreas Roesen
Søndag 24. oktober
Lørdag 23. oktober