LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ung Hobro-angriber fristet af Kroatien

| Superligaen | 8 kommentarer
Ung Hobro-angriber fristet af Kroatien
Foto: Jesper Poulsen / bold.dk

Infoboks

Vendsyssel - Hobro
Superligaen Pulje 2 (31/03)
bet365 2,40 3,40 2,87
NordicBet 2,55 3,25 2,85
Oddset 2,35 3,35 3,00
Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
Hobros stærke angriber Emil Berggreen har kroatiske aner og kan derfor tørne ud for det kroatiske U21-landshold. Endnu har han ikke hørt noget, men henvender det kroatiske forbund sig, siger han ja.

Den kroatiske U21-landstræner overvejer angiveligt at indkalde Emil Berggreen til landsholdet, og Hobro-angriberen forklarer, han vil sige ja, hvis han bliver spurgt, da han føler sig knyttet til landet.

- Min mor er fuldblods kroat, hun kom først til Danmark som otteårig. Så jeg er meget tæt knyttet til Kroatien. Jeg har selvfølgelig meget familie derfra, har været rigtig meget på ferie dernede og behersker også sproget til dels. Så mit tilhørsforhold til Kroatien er stort.

- Jeg har ikke hørt fra dem, men de må meget gerne ringe til mig, det kunne være sindssygt spændende. Så vidt jeg ved, bliver man ikke bundet til et land af at spille på U21-landsholdet, så jeg ville rigtig gerne prøve kræfter med det kroatiske, forklarer Emil Berggreen til bold.dk.

Emil Berggreen er selv født og opvokset i Danmark, så hans foretrækker som udgangspunkt at stille op for Danmark, hvilket muligvis kan blive aktuelt meget snart.

- Danmark er min førsteprioritet, og jeg er også blevet ringet op, at jeg skal holde mig klar til U21-kampen i morgen mod Rusland, hvis der skulle opstå en skade. Hvis jeg senere i karrieren vurderer, at jeg ikke kommer på det danske A-landshold, vil jeg selvfølgelig overveje det kroatiske, siger Berggreen.

Emil Berggreen var i kamp for Hobro i går, men han håber på en snarlig indkaldelse fra et af de to landshold.

- Jeg håber på, der kommer et opkald fra Danmark i dag. Men hvis de ikke ringer, må Kroatien meget gerne gøre det i stedet.

21-årige Emil Berggreen har som senior spillet i Brønshøj og Hobro.

mikkel@bold.dk

Stream Vendsyssel – Hobro på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Mikkel Nøhr

8 kommentarer

Scharw 13:27          
Ellers tak.

Dels har han slet ikke kvaliteterne, og tydeligvis har besidder han heller ikke den mentalitet og dedikation jeg synes det kræver at præsentere vores land.

Det synes dog underordnet, da han givetvis (forhåbentlig) ikke bliver aktuel nogen af stederne.
O_Dalgaard 14:00          
Så du ham spille igår? Pt. bedste target i ligaen.
clgra 14:02          
Han har bestemt kvaliteterne, ja.
mckellberg 14:03          
"Hvis jeg senere i karrieren vurderer, at jeg ikke kommer på det danske A-landshold, vil jeg selvfølgelig overveje det kroatiske, siger Berggreen"

Ja, det giver jo god mening, fordi som bekendt er vejen til det kroatiske landshold jo noget nemmere end det danske, hvor vi vel pt. ikke har en eneste angriber der kan holde bare nogenlunde niveau over tid...

LOL
Hvepsen76 14:03          
Nederen Kommentar

Som Brønshøj tilhænger har jeg set Emil spille mange gode kampe, og jeg kan skrive under på, at knægten har "Cojones" og hvad han mangler i teknik, gør han op for i vilje og giftighed.

Jeg siger ikke, at han er kommende A-landsholdspiller hverken det ene eller andet sted, (det gjorde Bo H faktisk mens han var i BB) men cut the guy some slack, will ya?
Vincent Peter 16:58          
Jeg indrømmer at jeg ikke kendte Emil Berggreen før denne sæson. Men det jeg har set i superligaen fra ham i denne sæson er interessant.

Målene mangler endnu. Men hans alder, hans overblik og hans overlegne teknik gør ham absolut interessant for større klubber og måske for landsholdet på længere sigt.
Jeg håber ikke at vi mister ham til Kroatien. Han har en ok chance for at blive landsholdaktuel med tiden.
lucas123 20:15          
Nu må du afgøre med dig selv om du er dansker eller kroat, emil, og så vælge det dertilhørende landshold.
landsholdsbold er sentimentalitet og stamme-mentalitet. så er der ikke plads til vægelsindede, illoyale mennesker med identitetskriser.
Mandag 25. marts
Søndag 24. marts