LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ung Horsens-midt jagter nye udfordringer

| Superligaen Grundspil | 5 kommentarer
Ung Horsens-midt jagter nye udfordringer
Foto: AC Horsens
19-årige Nicolai Dohn forlader AC Horsens og vil nu ud og finde spilletid andetsteds. Han håber på 1. division, men er åben for andre muligheder.

Nicolai Dohn fik i foråret 2017 Superliga-debut, da han blev skiftet ind i en kamp mod Randers FC. 

Siden da har den nu 19-årige midtbanespiller optrådt en enkelt gang mere i Superligaen, mens det er blevet til i alt seks pokalkampe for østjyderne. Men nu er det slut.

Nicolai Dohns kontrakt er løbet ud, og nu skal han på jagt efter noget nyt.

- Jeg vil gerne ud og have noget spilletid, og det kan jeg ikke få i AC Horsens, så derfor må jeg prøve mig af et andet sted, siger Nicolai Dohn til bold.dk.

- Vi forsøgte at leje mig ud, fordi de (AC Horsens, red.) egentlig troede på mig på sigt, men det har vi ikke kunnet fixe, og så er det blevet til, at jeg finder noget selv, siger Dohn.

Den 19-årige midtbanespiller fortæller, at intet er afklaret endnu, men at der bliver arbejdet på sagen.

- Jeg håber på 1. division, men hvis det ikke kan lade sig gøre, må vi se på 2. division. Jeg har brug for at komme ud og spille lidt og få noget på CV'et. Jeg tror stadig på det, så jeg skal bare ud og i gang, siger Dohn.

Nicolai Dohn har spillet ungdomsfodbold i både Hammel GF, Silkeborg og AGF, inden han endte i AC Horsens i de sidste ungdomsår.

- Jeg har været glad for at være i AC Horsens. Det har været et dejligt miljø at starte sin seniorkarriere i. Selvom jeg ikke har spillet så meget, så har jeg haft det godt, siger Dohn.

Nicolai Dohns anden Superliga-kamp kom i september sidste år, da han fik de allersidste minutter i en kamp mod FC Nordsjælland.

nicolai@bold.dk

Stream AGF – AC Horsens på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april