LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ung kantspiller imponerer VB-træner

| Superligaen | 6 kommentarer
Skønt blik bag kulisserne til Hobros forårsopstart: Bip-tetst, motivation og hård fight
Vejle henter slovensk forsvarsveteran
Vejle køber dansk forsvarsspiller i Rosenborg
'Hvor er det sindssygt!': Halimi scorer KLASSEMÅL ved KMD Cup - se det her
Geniale detaljer i uhyggeligt tæt straffekonkurrence: Se dramaet mellem Vejle og OB her
Ung kantspiller imponerer VB-træner
Foto: Getty Images

Infoboks

AGF - Vejle Boldklub
Superligaen Pulje 1 (01/04)
bet365 1,80 3,60 4,50
NordicBet 1,82 3,80 4,25
Oddset 1,72 3,70 4,90
Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement
Advertisement
22-årige Tobias Mølgaard kom i sommer til Vejle Boldklub efter nogle år i 2. division og 1. division, men han har imponeret cheftræner Adolfo Sormani i Superligaen.

Vejle Boldklub har umiddelbart haft én spiller, der i efteråret har formået at skille sig ud fra sine holdkammerater, og det er den brasilianske angriber Allan Sousa, som har skabt ravage hos modstanderne.

Sousa er da også en af dem, cheftræner Adolfo Sormani nævner, når han bliver bedt om at forholde sig til, hvilke spillere der er vigtige for ham i Superliga-truppen - men der dukker også et andet navn op.

- Vi har mange gode og unge spillere, og Allan Sousa og Tobias Mølgaard er nogen af de spillere, der har gjort det rigtig godt, siger Adolfo Sormani til bold.dk.

Tobias Mølgaard kom til Vejle Boldklub i sommer efter flere sæsoner hos Thisted FC, hvor han havde spillet både 2. division og 1. division.

Den 22-årige kantspiller og back har været fast inventar i startopstillingen, når fysikken har tilladt det, og Adolfo Sormani er altså imponeret af det talent, han render rundt med.

- Tobias spiller Superliga for første gang, og han har gjort det rigtig godt, og han har gode muligheder for at nå et endnu højere niveau. Han har den kvalitet, der skal til for at blive rigtig, rigtig god, siger Adolfo Sormani.

Vejle Boldklub-cheftræneren kommer fra et land, Italien, som har store defensive traditioner, så derfor er der høje forventninger til netop det defensive hos VB'erne - og det er også det bagudrettede spil, Mølgaard har bøvlet mest med, hvis man spørger Sormani.

- Defensivt skal han forbedre sig taktisk, men det er helt normalt, for han spillede ikke med os i sidste sæson. Han skal forbedre det ret meget, men det giver fin mening, og det har jeg hele tiden vidst. 

- Fire måneder er ikke nok til at forstå den måde, vi spiller på rent defensivt, men han er intelligent, og meget snart er han helt på toppen rent defensivt, siger Adolfo Sormani.

Tobias Mølgaard har spillet 13 Superliga-kampe i efteråret. Han har spillet på begge kanter og også på højre back.

nicolai@bold.dk


Stream Vejle Boldklub – SønderjyskE på Eurosport Player
Advertisement Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 22. marts