Luk

Ung Lyngby-profil: Klogt lavet af Wind

| 3F Superliga | 1 kommentar

Infoboks

FC København - Lyngby 2-0
Superligaen Grundspil
46' 1-0 Jonas Wind
60' 2-0 Jonas Wind

Lyngbys Frederik Winther udtrykker respekt for Jonas Wind, men er også tilfreds med præstationen trods 0-2-nederlaget mod FCK. 

Oprykkerne Lyngby bød før pausen FC København op til dans i fredagens besøg hos de danske mestre. 

FCK vandt 2-0 på to scoringer af Jonas Wind efter pausen, men Lyngbys unge stopper Frederik Winther er alligevel tilfreds med de kongeblå indsats.

- Jeg synes nærmest, det var mere, end man kunne forvente. Vi var rigtigt godt med i første halvleg, og jeg husker nærmest ikke, at de skabte en chance, men vi havde nogle gode dødbolde.

- Deres første mål knækkede os, men jeg synes helt sikkert, at vi kan være indsatsen bekendt, siger Winther til bold.dk og fortsætter:

- Bare det at vi viste modet til at turde spille og vise, hvem vi er, og hvad klubben står for. Det gjorde vi i momenter, selv om vi mødte et stort hold som FCK på deres bane, og det kan vi helt sikkert tage med videre. Men resultatet var selvfølgelig meget ærgerligt.

Winther stod i flere situationer over for FCK's dobbelte målscorer, og han medgiver, at Jonas Wind var klogest i situationen omkring 1-0-målet.

- Han er en dygtig angriber, det er flot, at han har scoret fem mål i fem kampe. Jeg vidste godt, at han lå i ryggen på mig, og jeg følte også, jeg havde nogenlunde styr på ham. 

- Jeg gik ned for at dække det lange hjørne, men det vidste han også godt, at jeg ville, så han lagde den bare gennem benene på mig. Det er godt og klogt lavet. Han er en stærk targetspiller med en god teknik, siger Winther. 

Winther og Lyngby skal søndag op en uge på besøg i Esbjerg.

Støt Lyngby Boldklub - forudbestil din 100-års jubilæumstrøje


Af Mikael Blond
Mandag 21. september