Luk

Ung OB-keeper: Fansene har hjulpet mig

| 3F Superliga | 0 kommentarer

Infoboks

FC Nordsjælland - OB
Sydbank Pokalen (27/10)
bet365 2,90 3,50 2,37

OB's unge målmand Hans Christian Bernat er taknemmelig for fansenes støtte, og han vil vise, at han træner og spiller for dem.

Fra den ene unge målmand til den næste.

Den stolte fynske målmandstradition lever i bedste velgående med den nuværende førstemålmand Hans Christian Bernat mellem stængerne. 

Den 20-årige keeper, som har taget over for Oliver Christensen efter hans skifte til Hertha Berlin, er lykkelig for at få chancen. Det giver han udtryk for til OB's hjemmeside.

- Det har været fedt. Det er et stort skridt at tage, når man går fra at være anden-/tredjekeeper til pludselig at være førstemålmand. 

- Der er mere ansvar, der er flere øjne, der kigger på en, og der er mange, der har en holdning til, hvordan jeg præsterer. Det er en del af det, og jeg synes, det er en fed udfordring.

Den unge fynbo er glad for sin start, og han fremhæver særligt fansenes opbakning.

- Det er så fedt, og det er det, jeg træner og spiller for. Jeg vil vise fansene, at jeg holder af dem, at jeg spiller for dem, og at vi spillere også holder med dem. 

Skulle Bernat løbe hovedet mod en mur, så sætter han sin lid til, at de odenseanske supportere vil løfte ham op igen.

- Efter en nedtur er jeg sikker på, at fansene nok skal være der, og deres opbakning er en af de ting, der helt sikkert vil være med til at bygge mig op, så jeg med tiden kan øge mit niveau mere og mere.

Hans Christian Bernat fik sit første clean sheet som senior i tirsdags, da OB slog FC Helsingør i Sydbank Pokalen. 

Han har stadig sit første 3F Superliga-clean sheet til gode, som han har mulighed for at tage med hjem fra Viborg på søndag, når OB gæster domkirkebyen i det midtjyske.


Af Tobias Bladt Haarder
Onsdag 27. oktober
Tirsdag 26. oktober