LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Ung OB'er får fire år og rykkes i A-truppen

| Superligaen | 2 kommentarer
Ung OB'er får fire år og rykkes i A-truppen
Foto: Morten Wamsler, OB

Infoboks

OB - Vejle Boldklub
Superligaen Grundspil (17/02)
bet365 1,66 3,75 5,00
NordicBet 1,60 4,00 5,85
Oddset 1,62 3,90 5,70
Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement
OB er blevet enig med en af klubbens største talenter, Julius Eskesen, om en fireårig kontrakt. Den 18-årige offensivspiller rykkes samtidig op i Superliga-truppen.

Den bare 18-årige offensivspiller Julius Eskesen har tirsdag skrevet under på en fireårig kontrakt med OB, som samtidig rykker den unge mand op i Superliga-truppen - selvom han på papiret stadig er U19-spiller i et år.

- Selvom Julius har været 1. års U19, så har han markeret sig stærkt – også i forhold til de kampe og træninger, hvor han har været med ligaholdet. Han var med superligatruppen på træningslejr i vinteren, og der leverede han et fornuftigt indtryk, siger cheftræner Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

- Julius er kreativ og offensivt minded. Han kan spille kant, men også centralt på midtbanen med et meget offensivt præg. Han er meget løbestærk og har nogle fine ideer i sit spil. 

- Fysisk er Julius ikke ligeså stærk som mange af de andre i Superligatruppen, men vi er overbeviste om, at han kan bygge på i styrketræningen, siger Kent Nielsen.

Julius Eskesen har spillet på alle ungdomslandshold, siden han blev udtaget til U16-landsholdet. I øjeblikket gør han sig på U19-landsholdet.

Stream AC Horsens – OB på Eurosport Player
Advertisement

Af Nicolai Skovsgaard Tøfting

2 kommentarer

Maximillian 16:47          
Fantastisk at læse???
MadsBjerggaard 16:52          
Fremragende nyhed. Så mangler de bare at rykke Mads Jørgensen op og så faktisk give dem spilletid - så begynder det at ligne noget.
Fredag 15. februar