Luk

Ung OB'er skal prøvetræne i PL-klub

| International | 0 kommentarer

Infoboks

Bournemouth - Brighton
Premier League (21/01)
bet365 2,70 3,50 2,50
NordicBet 2,90 3,55 2,50
Oddset 2,85 3,45 2,45
YouBet 2,90 3,50 2,50

Den 17-årige forsvarsspiller Daniel Obbekjær skal i de kommende fem dage prøvetræner i Brighton, oplyser OB på sin hjemmeside.

Daniel Obbekjær var bare 16 år gammel, da han i sidste sæson fik Superliga-debut for OB, og i England har de fundet ud af, at den nu 17-årige midtstopper er et stort talent.

Premier League-klubben Brighton har således inviteret den unge mand til prøvetræning, og OB har givet ham lov til at gribe muligheden.

Klubben skriver på sin Twitter-profil, at Obbekjær er fløjet til England, hvor han skal prøvetræne i de kommende fem dage.

- Vi er glade for at have Daniel i vores trup, og vi synes, at det er flot, at en klub som Brighton i den bedste engelske række har fået øje på hans kvaliteter, siger sportschef Michael Hemmingsen.

- Han kommer jo fra Næsby BK og er via vores samarbejde i Øens Hold havnet i OB, hvor han hurtigt etablerede sig. I foråret 2019 fik han debut i Superligaen i Parken mod de kommende danske mestre fra FC København som en af de yngste i OB´s historie, og det var helt naturligt at rykke ham fast op i førsteholdstruppen op til denne sæson.

- Det er flot arbejde af vores trænere på akademiet, at de har fået Daniel kørt ind som anfører på det danske U18-landshold, fast mand på vores succesrige U19-mandskab og som en del af superligatruppen.

- Vi håber naturligvis, at han får et godt ophold, og så må se, hvad der skal ske, siger OB's Michael Hemmingsen.

Daniel Obbekjær har i denne sæson spillet to kampe for OB's førstehold, men har hovedsageligt spillet på reserveholdet og U19-holdet.

Hans kontrakt i OB udløber i slutningen af 2021.

Køb billet til OB's kampe her!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Søndag 19. januar