Luk

Ung SIF-profil: Jeg ville lytte til FCK og BIF

| 3F Superliga | 8 kommentarer

Infoboks

Brøndby IF - Viborg FF
Træningskamp (28/01)
Oddset 1,80 3,75 3,50

Silkeborgs offensivprofil Sebastian Jørgensen siger til bold.dk, at han ville lytte, hvis FC København eller Brøndby IF viste interesse. Det er dog ikke et tema for ham lige nu.

Silkeborg har haft en glimrende sæson i 3F Superligaen indtil videre, hvor oprykkerne indtager en sjetteplads i tabellen henover vinteren med fire point ned til nedrykningsspillet uden for top seks.

Mange spillere har glimret undervejs, hvor spillet har været underholdende, og målene er blevet banket ind – og en af spillerne, der har fået særlig omtale, er unge Sebastian Jørgensen på 21 år.

Offensivspilleren har bidraget med seks mål og seks assists, hvilket gør ham til den spiller, der har været med i flest mål sammen med superligatopscorer, Mikael Uhre, ifølge Superliga.dk.

Derfor kunne den unge kreatør også være et varmt navn hos flere topklubber, og til bold.dk forklarer Jørgensen, at han da heller ikke ville være afvisende, hvis eksempelvis FC København spurgte til ham.

- Det er klart – det tror jeg også, at jeg har sagt før – at jeg udelukker ikke noget som helst. Og FCK blandt andet er en stor klub, men det er ikke noget, der fylder så meget for mig lige nu.

- Men det er da klart, at hvis en stor klub kommer, så lytter man da – men det er ikke et tema for mig lige nu.

Det samme gør sig gældende, hvis de forsvarende mestre fra Brøndby IF viste interesse.

- Ja, det tænker jeg da. De har næsten lige vundet Superligaen, så jeg tænker også, at det er en af Danmarks største klubber, og det er klart, at hvis de skulle henvende sig, så er det da noget, man lytter efter, det vil jeg da ikke lægge skjul på.

- Men jeg er i Silkeborg lige nu, og det er der, jeg har mit fokus, og jeg elsker at være der, forklarer Jørgensen til bold.dk.

- Jeg vil gerne holde mulighederne åbne

Jørgensen fortæller videre, at han ikke som sådan har en drømmedestination i fremtiden ude i det store udland, men presset til at svare på, hvem hans favorithold er, svarede Jørgensen.

- Jeg har faktisk altid været Barcelona-fan, så hvis de kommer, så tror jeg da ikke, at jeg siger nej, griner Jørgensen.

Kantspilleren havde dog forinden forklaret, at han ikke havde nogen plan for, hvilken liga eller klub han drømte om at spille for i udlandet – men at han gerne ville holde sine muligheder åbne.

- Nej, det tror jeg ikke. Jeg er åben for det meste. Man har jo selvfølgelig nogle klubber, man ser sig selv i, som man har holdt med lige siden, man var helt lille, men man skal også være realistisk jo.

- Så det er ikke sådan, at jeg har udvalgte ligaer, som jeg skal til, og klubber som det skal være. Det har jeg ikke lagt mig fast på, jeg vil gerne holde mulighederne åbne, hvis der nu skulle komme et eller andet.

Jørgensen har altid spillet i Silkeborg og skrev tidligere på sæsonen under på en ny kontrakt frem til sommeren 2025.

Få store oplevelser i Parken! Find billetter til F.C. Københavns hjemmekampe fra 100 kr. her


Af Kristoffer Lind Pedersen

8 kommentarer

Rossonero3 15:07          
Synes allerede han har vist potentiale til et niveau over Superligaen. Holland/Belgien ville være et fint skridt op for ham.
knud12 15:40          
Altså bedømt ud fra kampen imod lige præcis FCK så kan jeg ikke se potentialet til FC København. I den kamp vistE han ringe teknisk niveau, ret mange dårlige beslutninger krydret med dårlige afslutninger. Og man fulgte jo spændt deres offensiv pga. den gode form de har vist. Jeg må indrømme jeg blev svært skuffet og synes faktisk de 2 andre i offensiven så mere spændende ud.
starks 16:04          
FCK ville være et bedre step ind Holland eller Belgien. Med alt respekt for Sebastian Jørgensen, så ville han ikke være en faktor i topklubberne. Se bare Mattson som jeg personligt synes kan mere end Jørgensen. Han kan ikke komme på hold i hollandsk bundklub. I FCK, FCM ville han kunne få spilletid, spille europæisk og udvikle sig.
Lange 16:05          
Hvis du vurdere ud fra en kamp, er det nok godt du ikke er scout! ;)

Tænk hvis Midtjylland havde hentet skov og lavet samme sæson som han havde i fck. Så tror jeg at FCK´s scout ville være i forklarings problemer. Hvis han havde set ham. Men vurderet ud fra en kamp, at han ikke havde niveau til mere end Silkeborg.

Se på Mike Tullberg. Der var en scout der var lige hurtig nok.
Det er derfor man scouter over flere mdr. For at have et større overblik over spilleren. På den måde har du mere et gennemsnit over det générale niveau.
Birkeroed4ever 16:57          
Bliv nu i SIF for pokker!
Hvis i blir sammen vinder i DM indenfor de næste 3 år. I spiller allerede langt bedre end BIF og FCK
Jesper Hansen 18:01          
Sebastian Jørgensen er 1403 minutter I Superligaen.

I FCN siger man, at skal have omkring 100 kampe. Jeg vil gætte på at 5.000 minutter er mere retvisende. Før man skal et skridt op fra superligaen.

Hvis Sebastian Jørgensen mener, at han kan finde et højere træningsniveau på samme kamp niveau og fastholde en fast plads, hvor han over 1,5-2 år kan få de næste 3.500 minutter, så skal han gøre det. Ellers tror jeg han skal blive.

Med kontraktudløb I december 2022, ville jeg blive til kontrakten løber ud. Få de næste 2.000 superliga minutter over det år også se hvor jeg var.

Så kan det både være Brøndby, FCK eller en anden klub på nogenlunde samme niveau der kan være interessant.
dondyhrs 19:12          
Med kontraktudløb I december 2022, ville jeg blive til kontrakten løber ud. Få de næste 2.000 superliga minutter over det år også se hvor jeg var.
Du stoler mere på Transfermarkt end på artiklen du kommenterer på?
Fredag 28. januar
Torsdag 27. januar