Luk

Ung SIF'er: Det har været hårdt at sidde ude

| 3F Superliga | 0 kommentarer
Ung SIF'er: Det har været hårdt at sidde ude
Foto: Getty Images

Infoboks

Silkeborg - AaB
Superligaen Grundspil (16/02)
bet365 5,00 3,75 1,66
NordicBet 4,90 3,90 1,68
Oddset 5,00 3,90 1,65
YouBet 4,95 4,00 1,67

19-årige Sebastian Jørgensen har haft et hårdt efterår i Silkeborg IF, hvor blandt andet en skade har holdt ham fra den mængde spilletid, han havde håbet på.

Da Silkeborg IF i sidste sæson rykkede op i Superligaen, spillede unge Sebastian Jørgensen i 15 kampe i løbet af sæsonen – i fem sågar som en del af startopstillingen.

I Superligaen har den 19-årige kantspiller dog været langt fra spilletid, indtil han fik sæsondebut i efterårets sidste kamp.

En skade forpurrede sæsonstarten, og siden han kom sig over den, har han hovedsageligt spillet for klubbens U19-mandskab.

– Det har været hårdt til tider, når man kommer ind hver dag og træner og gør sit bedste, og man så ikke får den spilletid, som man føler, at man har fortjent, siger Sebastian Jørgensen til sin klubs hjemmeside.

Han glæder sig dog umådeligt over, at det så lykkedes at få minutter i stængerne til sidst.

– Det betyder rigtig meget. Det er noget, som jeg har arbejdet hårdt på skulle ske. Så at det skete i den sidste kamp mod Lyngby, det var mega dejligt, og det var et kæmpe mål, som jeg havde sat mig, at jeg skulle få Superliga-debut, siger Jørgensen.

Den unge mand har kontrakt i Silkeborg frem til udgangen af 2022.

Kom til 3F Superliga-bold på Danmarks flotteste stadion - JYSK park!


Af Nicolai Skovsgaard Tøfting
Fredag 17. januar
Torsdag 16. januar