Luk

Unge stjerneskud skinnede i Arsenals EL-sejr

| Europa League | 8 kommentarer

Arsenal stillede med unge kræfter fra start, og de unge spiller viste vejen. Både Joe Willock og 18-årige Bukayo Saka kom på måltavlen i en 3-0-sejr over Eintracht Frankfurt.

Unai Emery viste tillid til en flok unge spillere, da Arsenal torsdag aften tog hul på deres Europa League-kampagne med en udekamp mod Eintracht Frankfurt.

Den spanske Arsenal-manager havde peget på både 18-årige Bukayo Saka, 19-årige Emile Smith Rowe og 20-årige Joe Willock i den engelske offensiv, der blev krydret med lidt stjernestøv i form af Pierre-Emerick Aubameyang.

Første halvleg var en særdeles lige affære med chancer i begge ender af banen.

Lucas Torreira havde en stor chance for Arsenal allerede efter fem minutter, men den uruguayanske fighter fejlede med sin afslutning, der røg over mål fra kort afstand.

Filip Kostic var livlig for de tyske værter, og han havde flere fine forsøg i første halvleg, men ingen af dem kastede scoring af sig.

Også Bas Dost testede Arsenal-keeper Damian Martínez, men det blev en af Arsenals unge stjerneskud, der først bragte sig på måltavlen.

18-årige Saka fandt en fri Joe Willock, der tog et træk ind i banen, afsluttede mod mål og med lidt held fløj bolden over Kevin Trapp i Frankfurt-målet efter en afretning.

I anden halvleg overtog tyskerne initiativet, og de pressede på for en scoring.

Kostic og Andre Silva var nogle af dem, der bidrog med scoringschancerne, men Frankfurts offensive kræfter havde ikke den fornødne skarphed.

Tyskerne blev reduceret til ti mand i det 79. minut, da Dominik Kohr modtog sit andet gule kort, og det udnyttede Arsenal.

Først var det unge Bukayo Saka, der øgede til 2-0 med et flot drøn fra kanten af feltet, og endelig kunne Pierre-Emerick Aubameyan lukke og slukke til 3-0 efter bolderobring og assist af Saka, der virkelig viste sig flot frem torsdag aften.

Arsenal vandt 3-0 og lægger sig i spidsen af gruppe F.

Gruppens anden kamp mellem Standard Liege og Vitoria de Guimaraes sluttede 2-0 til det belgiske hjemmehold.


Af Daniel Laursen

8 kommentarer

Jpp 20:50          
"Arsenal stillede med unge kræfter fra start, og en af de unge spillere viste vejen. Joe Willocks enlige scoring sikrede Arsenal en 1-0-sejr over Eintracht Frankfurt i Europa Leagues gruppe F."

Hva´ba?
undiable 20:51          
Kan i ikke lige tjekke jeres færdigskrevede overskrifter ihvertfald hver tiende minut? Så tror jeg i ville have haft Arsenal på 0-2 og måske endda på 0-3
Stagger Lee 20:56          
Imponerende, hvad Emery får ud af den trup, som oven i købet fremstår noget dysfunktionel og dårligt afstemt, ikke mindst pga. de mange skader i forsvaret.
bruger 175369 20:56          
Ja der må sidde nogle journalister med røde ører, fylder åbenbart ikke med i resultaterne.
Farlig69. \ 21:02          
Don´t do drugs...
Bobfarlig 21:10          
Fuck det......3 P og vi er igang i tyggegummi league... COYG
UTG-1986 21:12          
Imponerende, hvad Emery får ud af den trup, som oven i købet fremstår noget dysfunktionel og dårligt afstemt, ikke mindst pga. de mange skader i forsvaret.

Synes du virkelig det? Jeg kan ikke helt se ideen i Emery´s koncept. Jeg har det spinkle håb at gode backs er altafgørende for Emery´s system, og det bliver noget helt andet når Bellerin og Tierny er klar. Jeg ved dog ikke om jeg selv tror på det.
Søndag 13. oktober