LeoVegas.dk Roskilde Festival Bethard Casino24

Luk

Ungt SE-talent har mod på mere

| International | 0 kommentarer
Ungt SE-talent har mod på mere
Foto: Getty Images

Infoboks

SønderjyskE - Vejle Boldklub
Superliga Nedrykning, Gruppe 1 (28/04)
bet365 1,40 4,75 7,50
NordicBet 1,47 4,35 7,55
Oddset 1,42 4,60 8,00

Se Manchester United - Manchester City

Stream live på Eurosport Player 

Advertisement
Advertisement
19-årige Rasmus Vinderslev var med SønderjyskE’s førsteholdstrup i Spanien på træningslejr. En stor oplevelse for den unge midtbanespiller, der har fået blod på tanden efter mere.

Unge Rasmus Vinderslev, der forrige sommer blev kåret til årets HIA-talent, har huseret fast mand på SønderjyskE’s U19-hold, og jævnligt trænet med Superligatruppen, mens det ligeså er blevet til flere kampe for klubbens reserveligahold.

Den arbejdsomme midtbanespiller har i efteråret gjort sig positivt bemærket, og flere gode præstationer under opstarten førte til, at cheftræner Claus Nørgaard valgte at tage ham med A-truppen på træningslejr.

- Det har været rigtig fedt at være med på træningslejren. Jeg tager det som en anerkendelse, at jeg fik lov til at komme med. Det har været fedt at få muligheden for at vise sig frem på førsteholdet og få chancen for både at træne med og få nogle kampe, siger Vinderslev til bold.dk.

Vinderslev føler, at han har fået meget ud af at være med på træningslejren, men kan dog godt mærke, at der er en forskel fra U19-fodbold.

- Fodboldmæssigt har der været en masse god træning og et par kampe på et højt niveau, så det har været meget lærerigt.

- Der er en stor niveauforskel. Det går hurtigere og det foregår på et højere fysisk niveau, så på den måde er det hårdere. Man skal give sig lidt mere, fordi man kommer med som en af de yngste og skal falde ind i truppen. Men de har taget godt imod mig, så det har været rigtig godt.

Om det fører til, at SønderjyskE har tænkt sig at tilbyde Vinderslev en førsteholdskontrakt, ved han ikke. Men han har fået blod på tanden.

- Vi har ikke sådan for alvor snakket om kontrakt endnu. Men det er klart, det giver blod på tanden, at jeg får mulighed for at komme med på træningslejr.

Vinderslev forventer at fortsætte med at træne med førsteholdstruppen det kommende stykke tid, samtidig med at han kan færdiggøre 3.g på Haderslev Handelsskole, så han til sommer kan kalde sig student anno 2017.

maria@bold.dk

Se Manchester United - Manchester City Stream live på Eurosport Player 
Advertisement Advertisement

Af Maria Kammann

0 kommentarer

Der er foreløbigt ikke kommet nogle kommentarer til denne artikel.

Vær den første til at kommentere i vores forum.

Onsdag 24. april
Tirsdag 23. april