LeoVegas.dk bold.dk Bethard Casino24

Union-dansker: Kæmpe boost med fast plads

| 2. Bundesliga | 5 kommentarer
Union-dansker: Kæmpe boost med fast plads
Foto: Union Berlin

Infoboks

Union Berlin - Bielefeld
2. Bundesliga (22/02)
bet365 1,70 3,60 5,00
NordicBet 1,73 3,60 4,75
Oddset 1,70 3,50 4,60

Se Premier League, Superliga og Europa League

Kom i gang nu på Eurosport Player 

Advertisement
Venstrebacken Kristian Pedersen er både glad og overrasket over, at han med det samme er kommet i startopstillingen hos 2. Bundesligaklubben Union Berlin.

I juni måned skiftede den 22-årige venstreback Kristian Pedersen efter to år i HB Køge til 2. Bundesligaklubben. Danskeren har hurtigt bidt sig fast i startopstillingen og har været glad for den første tid i klubben.

- Det har været en rigtig fin opstart for mig. Jeg har trænet godt og er kommet godt ind på holdet, og så har jeg også fået spilletid fra start. Alting kører, siger Kristian Pedersen til bold.dk.

Pedersen har startet inde og fået fuld spilletid i alle tre Bundesliga-kampe samt 120 minutter i en pokalkamp. Det overrasker backen en smule, at han så hurtigt er blevet fast mand.

- Ja, på en måde. Jeg vidste godt, at det var en stor klub, som jeg kom til, og der er en masse konkurrence. Men jeg havde også en god mavefornemmelse med skiftet, og jeg ville ikke skifte, hvis jeg vidste, at jeg ikke kom til at spille. Men det er fedt, at jeg er god nok til at starte inde. Det er selvølgelig et kæmpe boost, fortæller venstrebacken.

Efter to år i den danske 1. division har Pedersen skullet vænne sig til tilværelsen i den andenbedste tyske række.

- Træningsmæssigt er det noget hårdere. Der er dobbeltpas stort set hver dag, og så er niveauet i kampene langt højere end i 1. division. Der har også været lidt tilvænning med løbekapaciteten i kampene, men det føler jeg så småt, at jeg har vænnet mig til.

For tiden er Kristian Pedersen en del af den danske U21-landsholdstrup, der fredag møder Wales i EM-kvalifikationen. 

bold@bold.dk

Se Premier League, Superliga og Europa League Kom i gang nu på Eurosport Player 
Advertisement

Af Peter Miles
Søndag 17. februar
Lørdag 16. februar