Luk

United buldrede videre i Europa League

| Europa League | 7 kommentarer

Infoboks

Manchester United - Club Brugge 5-0
Europa League Slutspil
23' 0-0 Simon Deli
27' 1-0 Bruno Fernandes
34' 2-0 Odion Ighalo
41' 3-0 Scott McTominay
82' 4-0 Fred
90' 5-0 Fred

Manchester United vandt sikkert med 5-0 over Club Brugge i Europa League og er videre til ottendedelsfinalerne. 

Manchester United havde sikret sig et godt udgangspunkt med 1-1 i Belgien forud for returopgøret mod belgiske Club Brugge på Old Trafford i 1/16-finalerne i Europa League. 

Det skulle blive en første halvleg, hvor United kom blæsende fra start. Allerede efter tre minutter var Juan Mata tæt på at bringe englænderne i front, men Simon Mignolet havde læst afslutningen fra kanten af feltet. 

Minuttet efter driblede Bruno Fernandes igennem belgiernes forsvar og fik banket til bolden. Mignolet fik dog hevet en god redning op på skuddet og fik sendt bolden til hjørnespark ved hjælp af stolpen. 

Efter 22 minutter startede nedturen for belgierne i første halvleg. Simon Deli tog med hånden i feltet, og det gav straffespark til United. Det betød ligeledes, at Deli fik direkte rødt kort, da han med fuldt overlæg fratog United en scoringschance. 

På straffesparket var Bruno Fernandes sikker, da han fintede Mignolet og scorede til 1-0 for United. 

Så gik det stærkt for United. Syv minutter efter føringsmålet kom Odion Ighalo på tavlen. Han blev spillet helt fri i midten af feltet af Juan Mata, og så kunne Ighalo nemt trille bolden i kassen til 2-0 for United. 

Lige inden halvleg blev det endnu værre for Club Brugge. Fred spillede bolden til Scott McTominay på kanten af feltet, og midtbanespilleren forsøgte sig med et blødt og fladt skud mod venstre side af målet. Det var nok til at tage fusen på Mignolet, og dermed stod der 3-0 til United. 

Det var også stillingen ved pausen.

Anden halvleg blev en halvleg, hvor United sad på begivenhederne. United var i kontrol, men uden at komme frem til det hele store. 

Belgierne havde mistet modet efter første halvlegs nedtur. 

12 minutter før tid forsøgte Mason Greenwood sig fra distance, men skuddet røg langt over mål. 

Med otte minutter igen kunne Fred nemt score til 4-0, da han stille og roligt kunne trille bolden i kassen. Han blev flot assisteret af Greenwood, der brød igennem i venstre side. 

I overtiden scorede Fred igen til 5-0 efter et flot skud.

Det endte med at blive sidste scoring. Dermed er United sikkert videre til ottendedelsfinalerne i Europa League med en samlet sejr på 6-1. 


Af Anders Jensen
Onsdag 28. oktober
Tirsdag 27. oktober